De Martisor poarta o bijuterie cu cristale Swarovski!

Ureaza si tu bun venit primaverii purtand cel mai frumos vestitor al ei, martisorul, sau impartaseste bucuria de a darui acest simbol al dragostei si admiratiei. Daruit femeilor, in zorii primei zile a lunii Martie, pentru a le proteja gingasia si sensibilitatea, micutul talisman care si da numele celei de-a treia luni a anului, nu este doar un simbol al venirii primaverii. Povestea spune ca cei care il vor purta vor fi sanatosi si norocosi tot restul anului.

Simbol al dragostei si al prieteniei, semn de apreciere si respect, martisorul face parte din cele mai vechi traditii ale romanilor. In obiceiul stravechi, de 1 Martie se daruiau impreuna cu snurul alb-rosu, diferite monede. Astazi s-a pastrat frumusetea gestului de a darui un accesoriu celor dragi, insa cel mai adesea se ofera un martisor.
Cu siguranta ai pastrate pe acasa, stranse de-a lungul timpului, astfel de accesorii. Si de multe ori se intampla sa stea uitate intr-un sertar. Asa ca, anul acesta mai bine celebreaza intr-o maniera speciala – alege martisoare pe care sa le porti tot anul! Pentru a fi in pas cu timpurile actuale, poarta pandantive, o bratara, sau o pereche de cercei, in locul martisoarelor clasice. Cu alte cuvinte, un matisor-bijuterie.

Atelierele Crystal-Fashion® iti pun la dispozitie o gama larga de martisoare-bijuterii, impodobite cu apreciatele cristale SWAROVSKI® ELEMENTS, ideale pentreu a-ti accesoriza tinuta. In plus, ai discounturi speciale de care merita sa profiti. Iar preturile speciale nu sunt singura surpriza! La achizitii de peste 500 de lei, martisorul este din partea atelierului.
Iata doar cateva din propunerile Crystal-Fashion®. Pe restul le poti descoperi pe www.crystal-fashion.ro.

Martisor Tripple Xilion ss34 s

Cel mai iubit produs al atelierului acum ca si martisor! O pereche de cercei florali  in ton cu natura care prinde viata, in culorile primaverii – alb, rosu si verde. Gingasia acestor cercei va scoate in evidenta delicatetea, sensibilitatea si feminitatea oricarei femei, iar stralucirea cristalelor SWAROVSKI® ELEMENTS vor da o nota de eleganta aparte.
 
Martisor Chaton Ball 8 surub

Ce-ar fi ca anul acesta sa porti martisorul la… ureche? Cu siguranta, vei fi cea mai originala din grupul tau de prietene! Cerceii Chaton Ball sunt o bijuterie potrivita atat pentru o tinuta sport, dar si casual.
Un martisor perfect pentru orice doamna si domnisoara!


Martisor Chaton Oval

Iti place sa adopti un stil elegant? Atunci, aceasta pereche de cercei ti se va potrivi de minune! Forma deosebita este pusa in valoare de degradeul si stralucirea cristalelor SWAROVSKI® ELEMENTS, iar rezultatul este de o rara finete!


Martisor BeCharmed Chaton Pave

Ti se pare ca un martisor sub forma de cercei este prea subtil? Atunci poarta-l sub forma de bratara! Cu siguranta, esti deja familiarizata cu “charm-uri”… sunt extrem de moderne si dragute, mai ales ca pot fi personalizate in functie de preferintele fiecaruia. Bratara BeCharmed Chaton Pave este realizata dintr-un snur gros cu sistem de inchidere carabiniera mare din argint, si are atasat charmul “Be Charemed” din otel inoxidabil si cristale SWAROVSKI® ELEMENTS.
Aceasta bijuterie poate deveni preferata ta, mai ales ca, de-a lungul timpului poti adauga si alte “talismane” de insemnatate pentru tine.


Martisor Flower p 12

Ce alt mod de a intampina mai frumos primavara, daca nu cu o floare? Martisorul de marime medie, este realizat dintr-un cristal Swarovski gaurit, asamblat pe furntiura de argint. Fin si delicat, acest pandantiv discret va completa cu succes o tinuta romantica,invaluindu-te intr-un farmec aparte!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod