De 1 iunie, la Grand Cinema & More, cei mici se bucură de surprize tot weekendul

La Grand Cinema & More, Ziua Internațională a Copilului se transformă într-un întreg weekend de celebrare a veseliei. Activități pentru întreaga familie și premii garantate îi așteaptă în cinematograf pe cei mici, în perioada 1 - 3 iunie.

Un weekend prelungit înseamnă mai multe planuri bifate și mai mult timp petrecut în familie. Iar pentru micii iubitori de film care vin la Grand Cinema & More în această perioadă înseamnă și un premiu garantat, pe care îl primesc pe loc. Începând cu Ziua Copilului, timp de trei zile, fiecare bilet pentru copiii sub 12 ani achiziționat este însoțit de un card răzuibil, care ascunde premii. Premiile constau in jocurile de familie Jenga, Speak Out și Bed Bugs, oferite de Hasbro, dulciuri, oferite de Alka sau Milka, băuturi răcoritoare Pepsi și meniuri cu popcorn și suc.


Weekendul aduce pe scena cinematografului și un nou spectacol special de teatru interactiv, gândit în întregime pentru cei mici. Petrecere cu peripeții urmărește povestea a cinci personaje fantastice, care pornesc neașteptat într-o adevărată călătorie în jurul lumii. Instrumentele muzicale personificate - Pia, pianul, Vio, vioara - și mascotele - pinguinul Pam-Pam și ursul panda Bum-Bum - organizează o petrecere în balonul cu aer cald pentru prietenul lor, chitara Kito. Însă propunerea de a-și vizita un prieten în Rusia îi poartă mai departe în toate colțurile lumii, iar spectatorii ajung să îi însoțească pe actori la petreceri tradiționale din India, China și de pe continentul African.

Primele 150 de bilete cumpărate la acest spectacol vin cu un super cadou garantat - o jucărioară My Little Pony sau Nerf-N Strike Elite Blaster Jolt.


Activițățile continuă și în mall. Băneasa Shopping City și Dino Parc Râșnov invită toți copiii să redescopere cei mai iubiți eroi ai unei lumi demult uitate – dinozaurii, cu secretele și poveștile lor captivante.


La primul etaj al Băneasa Shopping City și în zona Carrefour Feeria, vor fi expuși dinozauri în mărime naturală, atestați științific, oferind contextul unor ateliere educative și distractive, dar și unor concursuri cu premii pe măsura pasiunii participanților.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod