Dăruieşte bucurii româneşti!

Traditional Delights te provoacă la o călătorie inspirată de redescoperirea spiritului românesc, a tradiţiilor şi obiceiurilor populare. Copilăria este un univers de trăiri ancorate în memorie prin miresme, texturi, gusturi şi culori. De fiecare dată când descoperim preparate ce ne aduc aminte de copilărie facem un salt în timp şi ajungem mai aproape de inocenţa şi de valorile tradiţionale care ne definesc, chiar dacă vremurile s-au schimbat.

Puteţi să redescoperiţi în coşurile Traditional Delights gustul unic al unor bunătăţi precum dulceaţa de afine cu ghimbir sau cu lavandă şi vin, prăjitura cu nucă în borcan sau şerbet din trandafiri şi mentă.
Aceste delicatese româneşti sunt preparate chiar şi în ziua de azi cu drag după reţetele bunicilor, din ingrediente naturale, fără coloranţi sau potenţiatori de gust.

Am găsit pentru voi unele dintre cele mai frumoase obiecte de artizanat, născute din mâinile dibace ale meşteşugarilor români şi nu ne vom opri aici pentru că arta tradiţională este un izvor de frumos ce trebuie apreciat şi  încurajat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod