Danone își schimbă din mai garderoba... cu noi ambalaje

În fiecare sezon ne bucurăm de noutățile aduse de marii designeri și încercăm să ne adaptăm propria garderobă la noile trenduri pentru un plus de stil și originalitate. Nici industria alimentară nu se lasă mai prejos la capitolul design, Danone – liderul pieței de iaurturi - fiind prima companie care inovează prin lansarea unui nou pahar de iaurt mai atractiv și elegant, mai ergonomic și mai ușor de folosit. Cu un nume sugestiv, ce derivă din sintagma  „Keep It Simple & Safe”, noul pahar KISS este disponibil în vitrinele magazinelor din toată țara începând din luna mai.
Totodată, Danone îmbunătățește multe dintre rețetele sale și aduce noi variante de iaurt.

Noul pahar de iaurt beneficiază de un format deosebit, unic pe piața din România, brevetat de Danone, cu un design mai atractiv, mai colorat și mai elegant, fiecare produs având o culoare specifică. Produsele care vor beneficia de noul „outfit” KISS sunt cele mai populare iaurturi de pe piață, variantele în format „spoonable” din gamele Danone Natural, Activia, Danone Delicios, Danonino, Cremosso, Danone Disney.
Astfel, produsele Danone vor fi de acum mai ușor de identificat și diferențiat la raft, noul pahar KISS aducând un plus de simplitate, eleganță și unicitate pe piața aglomerată a iaurturilor.

Danone este producătorul cu cel mai mare și diversificat portofoliu de iaurturi, produsele sale adresând gusturile tuturor, indiferent de vârstă și preferințe. Danone oferă de la formule foarte simple de iaurt alb ce au la bază doar lapte și fermenți, până la rețete sofisticate aduse de gamele de răsfăț sau chiar soluții gata de consumat în momente specifice de consum, cum sunt iaurturile pentru micul dejun sau cele care pot fi servite ca gustare între mese.
Iaurturile Danone produse în Romania au beneficiat în ultimii ani de îmbunătățiri constante la nivelul formulelor, astfel încât să răspundă noilor noastre preferințe. Danone a lansat rețete foarte simple, utilizează coloranți obținuți din concentrate de suc de fructe și legume sau arome naturale, a introdus iaurturi cu mai multe straturi de gem de fructe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod