Dana Savuica se intalneste cu femeile inteligente din Brasov pe 8 Decembrie!

Dupa succesul de care s-a bucurat in tara, Caravana Traieste Inteligent poposeste in ultimul oras, pe 8 decembrie ora 17.00 in luxuriantul hotel Aro, din inima Brasovului.

"Am intrat in luna sarbatorilor si nu intamplator, ultimul eveniment Traieste Inteligent organizat impreuna cu Replica Vedetelor Events, va avea loc la munte, in superbul oras Brasov. Am ales ca loc de intalnire cu invitatele mele cel mai elegant hotel si cu traditie indelungata, hotel Aro. Situat in centrul orasului, avand cele mai frumoase camere si cele mai bune servicii, ma ispiteste si mai mult acum cu meniul creat de singura femeie Chef din Europa de Est, Cornelia Ghisoi.

Partenerii nostri vor veni la Brasov cu recomandari despre arta machiajului cu produsele de make-up Elizabeth Arden, despre ingrijirea tenului cu laptele Doina de la Farmec si despre tendintele acestui sezon prin colectia de bijuterii MeliMelo. Seara va culmina cu noua colectie semnata de designerul Dorin Negrau: Chic Transilvania, perfecta pentru doamnele care doresc sa fie speciale in acest sezon al sarbatorilor!
Frumusetea nu tine doar de exterior, ci si de interior, asa ca Beauty Help va dezvalui secretele mentinerii sanatatii, frumusetii, tineretii tenului din interior si va oferi momentul descoperirii unui nou produs minune.
Ziua de 8 decembrie ora 17.00 va fi marcata de gustul cu merisor si lamaie al berii Redd's, dar si de vinul roze de la Domeniile Samburesti si apa Aqua Carpatica. Pe langa momentele de moda si frumusete oferite impreuna cu partenerii nostri, vom avea  invitate speciale doua femei puternice, ambitioase si talentate: Adela Diaconu si Corina Ozon. Cele doua doamne cu siguranta ne vor dezvalui ce inseamna sa traiesti inteligent intr-o societate in care femeia are un rol extrem de important si pentru care imaginea conteaza
", a incheiat Dana Savuica.

"Am trait inca o experienta marca „Traieste inteligent”, alaturi de Dana Savuica.
Pe langa brandurile si produsele interesante, prezentate la eveniment, am cunoscut oameni care construiesc lucruri si am avut ocazia sa vorbesc si despre cartile mele. Pentru ca, desigur, au fost si Tentatii si vor fi si la Brasov, pe 8 decembrie, savurate la o sticla de bere cu merisor Redds
", a declarat scriitoarea Corina Ozon.

In cadrul proiectului national "Traieste Inteligent" by Dana Savuica, Adela Diaconu ne-a declarat ca le va prezenta invitatelor ce inseamna un stil vestimenar unic. "Shopping-ul ar trebuie sa fie o relaxare si o placere in viata fiecaruia. Bucuria este cu atat mai mare cu cat stii sa iti alegi haine de calitate la preturi normale, sa gasesti produse unicat ce te fac sa te simti speciala.
Shopping-ul, intre necesitate si placere, trebuie facut inteligent si rational pentru a nu se transforma intr-o neplacere. Va invitam sa aflati mai multe la evenimentul ce poarta semnatura Danei Savuica
", a declarat Adela Diaconu, femeia care a reușit în ultimii 15 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă.

Parteneri media eveniment: Eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod