Cuptor cu micounde MUSE Samsung

Cuptorul cu micounde MUSE Samsung vine cu soluția perfectă pentru mamele care vor să țină pasul cu micul lor școlar și să îi ofere un început de zi echilibrat. Astfel, Samsung a dezvoltat electrocasnicele ideale pentru bucătărie: frigiderul Samsung 3050 și cuptorul cu micounde MUSE.

Specialiștii ȋn nutriție atenţionează că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, mai ales pentru copiii de vârsta şcolară, pentru care nivelul de solicitare intelectuală este foarte ridicat în special în cursul dimineţii.
Micul dejun trebuie să asigure 20-25% din aportul energetic zilnic, îmbunătățind  semnificativ performanțele școlare ale copiilor.

Pentru ca tu să îi oferi copilului tău rețete cât mai variate la micul dejun și nu numai, Samsung oferă noua gamă de cuptoare MUSE, cu funcții diverse și recomandări de rețete, astfel încât porțiile pregătite să fie savuroase și nutritive. Tehnologia inovatoare, TDS (Triple Distribution System) distribuie undele uniform, din trei direcții, pentru a te ajuta să prepari o masă delicioasă într-un timp extrem de rapid.
Rapiditatea este completată de elementul eco: în modul standby, consumul de energie este redus cu 40%. Mesele sănătoase oferite celor dragi sunt sigure, datorită inovaței Samsung care introduce interiorul ceramic pentru cuptorul MUSE, ce împiedică transferul mirosurilor și apariția bacteriilor.

Timpul scurt de preparare a mesei, prospețimea alimentelor și design-ul inovator potrivit unui stil de viață modern, transformă frigiderul Samsung 3050 și cuptorul cu microunde MUSE în partenerii ideali în bucătărie, pentru mese rapide și pline de vitamine, pentru ca tu să îi oferi copilului tău tot ce e mai bun.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod