Cumpara un uscator de rufe Electrolux, si primesti o reducere echivalenta cu valoarea energiei consumate de acesta timp de 2 ani

Pana pe 31 mai 2016, la achizitionarea oricarui uscator de rufe cu pompa de caldura marca Electrolux din magazinele participante, vei primi o reducere echivalenta cu valoarea energiei consumate de acesta timp de 2 ani.
Astfel, te vei putea bucura de discountul oferit de Electrolux si iti vei usca hainele intr-un mod delicat, indiferent ca vorbim de matase, lana sau alte materiale care necesita spalare manuala.

Alege uscatorul de rufe Electrolux perfect pentru nevoile tale


Poti beneficia de promotie daca vei achizitiona uscatorul de rufe EcoCare EDH3686GDE, cu pompa de caldura si o capacitate de 8 kg. Acesta are un motor inverter foarte rezistent in timp, puternic si silentios, realizand atat miscari delicate, cat si precise, pentru performante de top in uscare.
Datorita sistemului de reglare automata OptiSense, timpul de uscare este ajustat in functie de incarcatura si de umiditate, in asa fel incat hainele tale sa nu fie uscate niciodata in exces.

Daca doresti sa scapi de grija micsorarii tesaturilor delicate la uscare, care necesita spalare manuala, precum lana, matasea sau casmirul, poti opta pentru uscatorul de rufe EDH3487RDE, cu pompa de caldura si o capacitate de 8 kg.

Din promotie face parte si uscatorul de rufe EDH3498RDE, cu pompa de caldura si capacitate de 9 kg, care are programe special concepute pentru cele mai delicate articole de imbracaminte.
Astfel, tesaturile fine, precum lana, casmirul sau matasea, vor fi tratate cu multa grija.

Pentru o uscare eficienta si intr-un mod silentios, poti opta pentru uscatorul de rufe EDH3488GDE, cu pompa de caldura si o capacitate de 8 kg, pentru care vei economisi, la achizitionare, consumul de energie pe doi ani.

Promotia include si uscatorul de rufe cu pompa de caldura si capacitate de 9 kg EDH3897SDE, care ofera o uscare delicata hainelor tale, cu ajutorul sistemului de uscare la temperaturi reduse.
Acesta dispune de functie cu abur, care improspateaza articolele de imbracaminte care au absorbit mirosuri puternice, precum cel de mancare sau de fum de tigara, si scoate cutele, chiar si in cazul hainelor cu indicatia „doar curatare chimica”.

Promotia se aplica atat pentru uscatoarele achizitionate integral, cat si pentru cele cumparate in rate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod