Gina Pistol va prezenta emisiunea „Chefi la cuțite”, la Antena 1

Vedeta va face echipă cu foştii membri ai juriului de la "MasterChef", Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.
După ce vedeta a fost concurentă în show-ul de gătit "MasterChef", difuzat de Pro TV, ea se va reîntâlni cu foştii săi "judecători" în postura de colegă.
 
Gina Pistol se alătură echipei "Chefi la cuțite", noul show culinar produs de Mona Segall și jurizat de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, anunţă site-ul paginademedia.ro.
 
"Pentru mine este o mare plăcere să lucrez cu ei. Nu suntem la prima colaborare, noi ne-am înțeles bine dintotdeauna, așa că nu pot să fiu decât foarte fericită că am fost cooptată în acest proiect.
În plus, mă simt foarte mândră să lucrez din nou cu echipa Monei Segall, cea cu care am colaborat la atâtea emisiuni frumoase"
, a declarat Gina Pistol.
 
Vedeta a început deja filmările pentru emisiunea de la Antena 1. "În această primă etapă a show-ului, preselecțiile se desfășoară pe nevăzute. Adică cei trei chefi trebuie să jurizeze farfuriile strict după gust și aspect, fără să știe cine este autorul farfuriei din fața lor. Astfel eu am ocazia să știu mai multe decât ei, pentru că eu îi văd pe concurenți înainte, stau de vorbă cu ei, le aflu poveștile de viață și trăirile pe care le încearcă înainte să intre la probă.
Au fost mulți care m-au impresionat cu poveștile lor, unii care au dovedit o pasiune fără limite pentru bucătărie, alții care aveau nevoie de încurajare. Am astfel un atu în fața chefilor pentru că știu cine urmează să intre la gătit și de multe ori, în pauzele de filmare, facem glume și ne tachinăm pe acest subiect, tocmai pentru că ei habar nu au pe cine jurizează. E un format care m-a cucerit din prima"
, a mai spus ea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod