Cum ne accesorizam cu flori in aceasta toamna

De mai bine de trei ani de zile imprimeurile si accesoriile florale se afla in tipul celor mai hot trenduri vestimentare si nu dau niciun semn ca ar vrea sa plece.

Sub ce forma purtam florile anul acesta si de ce, aflam dintr-un top special creat de floraria online Olla.

1.   Coronitele

Sunt light, fresh si elegante si iti tin perfect coafura, necreandu-ti probleme nedorite. In plus, iti confera un aer tineresc si angelic, atragand privirile tuturor. Si ce femeie oare nu isi doreste sa fie in centrul atentiei? Se potrivesc la o multime de tinute si ocazii, de la nunti si botezuri, la festivaluri de muzica indie / alternative si pana la o plimbare prin parc, intalnire cu iubitul sau intre prieteni.  Ele sunt, bineinteles, preferatele designerilor in acest an.


 

2.    Corsajele

Potrivite atat pentru nunti, cat si pentru petreceri speciale sau baluri de boboci, alegerea corsajului perfect trebuie sa tina mereu cont de o serie de detalii extrem de importante: locatia si tipul evenimentului, tinuta, persoana care te insoteste, preferinte personale, etc.
 

3.    Buchetele de mireasa

Proaspat culese, salbatice sau „cuminti”, trendul acestei toamne pune accentul pe buchetele de mireasa cu aspect natural. Culorile pastel si nude, dar si visiniul, sunt cele care dau tonul in acest an.  Se merge pe buchete medii, compacte.



 

4.    Aranjamentele florale de masa

Din ce in ce mai creative si mai inovative, aranjamentele florale  de masa surprind si reprezinta pentru multi floristi si organizatori de nunti piatra grea de incercare. Aici as reformula, nu vreau sa reiasa ca e greu, ci ca e o ocazie minunata sa creem si sa inovam in permanenta, ca abia asteptam noi provocari, ca trensul merge spre simplitate si eleganta!


 

5.    Biroul

Locul in care ne pretrecem majoritatea timpului si caruia ii dedicam mare parte din energia si creativitatea noastra de zi cu zi. Locul ideal pentru un accesoriu floral care sa ne faca ziua mai frumoasa si sa ne aduca zambetul pe buze, chiar si atunci cand traversam momente mai dificle.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod