Crema de baie NIVEA Baby Soft Bath

Momentul zilei dedicat baii este prilejul ideal pentru a crea o legatura speciala intre tine si bebelusul tau. Inconjurat de apa, micutul isi aminteste de timpul petrecut in pantecele tau, ocazie perfecta pentru a-i oferi destinderea si confortul care il fac fericit. Insa baia bebelusului este, de asemenea, un moment delicat, ce necesita o serie de pasi speciali si o ingrijire atenta.
Momentul zilei dedicat baii este prilejul ideal pentru a crea o legatura speciala intre tine si bebelusul tau. Inconjurat de apa, micutul isi aminteste de timpul petrecut in pantecele tau,  ocazie perfecta pentru a-i oferi destinderea si confortul care il fac fericit. Insa baia bebelusului este, de asemenea, un  moment delicat, ce necesita o serie de pasi speciali si o ingrijire atenta. De aceea, NIVEA Baby* iti ofera produse dezvoltate in colaborare cu medici dermatologi si pediatri, pentru a intampina nevoile deosebite ale pielii bebelusului.
Transforma baia copilului in clipe de caldura si confort cu gama NIVEA Baby pentru o ingrijire delicata, ce protejeaza eficient pielea micutilor. Pentru o piele hidratata si catifelata, foloseste spuma - crema de baie NIVEA Baby Soft Bath.      

Aseaza-l pe micut cu grija in apa si nu uita sa ii sustii in permanenta capul si spatele. Incepe prin a-i spala pielea din jurul ochilor si a gurii fara sapun, folosind doar un burete foarte moale si apa. Pentru a evita uscarea pielii, NIVEA Baby iti recomanda sa torni in cadita doua-trei capacele de spuma - crema de baie Soft Bath.
Cu formula testata clinic, imbogatita cu extract de musetel si minerale naturale, crema curata cu blandete, sporind capacitatea de protectie proprie pielii bebelusului. Combinatia speciala de agenti de hidratare actioneaza eficient impotriva deshidratarii, chiar si in cazul spalarilor frecvente, iar formula fara sapun, alcool sau coloranti, cu un pH apropiat de cel al pielii, curata eficient si delicat, pielea ramanand moale, catifelata si placuta la atingere.

Pret: 22,77 RON (500 ml)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod