Creeaza-ti propriul fototapet tensionat sau plafon imprimat cu ajutorul Madira Design si a tehnologiei elvetiene CLIPSO

Se spune ca nimic nu poate sta in calea imaginatiei fiecaruia dintre noi, mai ales atunci cand vine vorba de personalizarea propriului univers, indiferent ca e acasa, la birou sau un spatiu public. Asa ca daca simti constant nevoia de reimprospatare a interiorului sau pur si simplu iti doresti sa iti pui amprenta asupra locului unde stai, lucrezi sau iti petreci timpul liber, cu ajutorul fototapetului personalizat CLIPSO, distribuit exclusv in Romania de Madira Design, atmosfera se poate schimba imediat in ceea ce pana acum doar ai visat.

Madira Design creeaza, realizeaza si monteaza fototapet personalizat la comanda folosind noua tehnologie elvetiana CLIPSO, un sistem curat, rapid, ignifug, inodor bazat pe sistemul de tensionare cu acelasi nume.
Cu ajutorul acestei tehnologii, orice fotografie (minimum 300 dpi), orice grafica, orice logo, se poate reproduce pe pereti sau plafon in numai cateva ore. Tot ce va ramane de facut este sa va bucurati de o lume noua, mai frumoasa si plina de buna dispozitie.

Ce avantaje ofera fototapetul personalizat CLIPSO

Spre deosebire de tapetul clasic, fototapetul personalizat la comanda CLIPSO se realizeaza dintr-o singura bucata si implicit foarte repede, fara prea mare deranj la locul de montat (3 ore pentru un perete de aproximativ 10mp).
Dimensiunea maxima a unei singure lucrari este de 5m/50m – fara nici un fel de imbinare. In plus, in cazul in care se doreste mutarea lui intr-o alta locatie, fototapetul tensionat CLIPSO nu se deterioreaza.

De asemenea, panza CLIPSO este nu doar estetica, ci si antistatica, ignifuga si hidrofoba, dar si acustica si antibacteriana si poate fi montata cu iluminare (RGB sau lumina alba) din spatele panzei.

Madira Design “a luminat” universul Carturesti Carusel

Lumea frumoasa a celei mai recente librarii Carturesti deschisa in centrul vechi din Bucuresti nu ar fi fost poate la fel de bine conturata fara ineditele corpuri de iluminat aflate in subsolul cladirii, creatie a arhitectilor de la SQUARE ONE.
In acest caz Madira Design a folosit panza cu un grad de transluciditate de 70% (in gama de produse realizate de CLIPSO existand si variantele cu transparenta 30 respectiv 50%)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod