Primul incubator internațional de brand-uri ajunge în România

1MiSHAP, prima platformă dezvoltată pentru designerii talentați, aflați la începutul carierei, care își doresc să se afirme în rândul marilor brand-uri ale modei, anunță lansarea unor colecții unice în cadrul celui mai renumit department store din București.
Colecțiile de primăvară-vară 2015 dezvoltate în ediții limitate fac parte din gama de lux a accesoriilor și poartă semnătura unor artiști ai modei din Milano, Londra și București. Rafinamentul și strălucirea celor mai noi genți prezentate de 1MiSHAP și-a îndreptat atenția către o paletă variată de stiluri: stilul clasic care se remarcă prin linii simple, drepte și culori pastelate, stilul casual cu modele confecționate din piele exotică, stilul fancy cu elemente de art deco și stilul hippie&chic ce pune în valoare detaliile precum dantele, elemente metalice și franjuri.

Noile colecții lansate prin intermediul 1MiSHAP sunt destinate doamnelor care doresc să obțină o ținută care se va remarca prin accesorii unice, dar și domnilor care optează pentru o ținută de business elegantă. Gama de genți oferă posibilitatea de a personaliza stilul dorit oferind un plus de senzualitate, rafinament și strălucire ținutelor.

”Colecțiile designerilor din Londra, Milano și București vorbesc despre eleganță, frumusețe și elemente unice.
Fie că este vorba despre modele confecționate din piele exotică sau cele care urmează o linie clasică, ne-am dorit să oferim diversitate pentru orice stil de îmbrăcăminte. Noile modele de genți completează ținutele și le oferă o amprentă de personalitate și unicitate prin eleganță și rafinament. Incubatorul 1MiSHAP și-a propus să aducă în România colecții inedite, produse în ediții limitate pentru toți cei care doresc să fie remarcați”, a declarat Cristina Cojocaru, fondatoarea 1MiSHAP.

Colecția de genți pentru sezonul primăvară-vară semnată de Elena Casati are la bază elemente inedite utilizate pentru finisarea marginilor precum iuta și funia. Inserțiile metalice introduse în modelul genților au rol decorativ, oferind totodată un plus de personalitate. Toate colecțiile designer-ului Elena Casati păstrează aceeași linie de design și se evidențiază prin faptul că sunt confecționate exclusiv din material textil.
Mai mult, modelele sunt prelucrate manual, într-un atelier de artizanat din Milano. Colecția dezvoltată pentru acest sezon are ca sursă de inspirație destinația de vacanță preferată a artistei, Ibiza. Astfel, fiecare model poartă numele insulei așa cum aceasta a fost denumită de-a lungul timpului. Poșeta în varianta de culoare roz a primit denumirea Eivissa, în timp ce geanta verde se numește Tanit. Pentru colecțiile viitoare, fiecare sezon va aduce un element de noutate modelelor, precum rucsacul care este programat pentru lansarea în gama de toamnă-iarnă 2015.

diManolo urmează stilul clasic, cu linii simple care oferă un plus de eleganță unei ținute de business și o amprentă personală unei ținute casual. Datorită unei tradiții de prelucrarea a pielii ce datează din perioada interbelică, modelele semnate diManolo acordă o atenție deosebită detaliilor, fiind confecționate manual.
Colecția de primăvară-vară 2015 prezintă poșete prelucrate integral din piele, în culori pastelate, precum bleu, galben și roz somon, potrivite sezonului cald. Elementul de noutate din noua colecție sunt gențile în culori combinate care oferă un plus de dinamism ținutelor.

Din Londra, designer-ul Angel Malaika prezintă o colecție inedită de genți confecționate din piele exotică care se axează pe trei direcții: business, casual și fancy. Colecția exotică se adresează doamnelor și este inspirată chiar de numele brand-ului având ca element de bază forma unor aripi. Astfel, modelele create în stilul casual sunt prelucrate din piele de crocodil în timp ce poșetele care urmează stilul fancy sunt destinate evenimentelor speciale, fiind confecționate din piele de piton. Elegante și inedite, clutch-urile evidențiază un design unic în lumea modei – modelul oglinzilor art deco ale anilor 1940.
Pentru domnii care urmează un stil business, Angel Malaika propune mape cu un sistem de prindere inovator, genți pentru laptop și serviete, disponibile în variante de culoare neagră și gri. Semnătura designer-ului din Londra se regăsește în căptușeala de culoare mov care se transformă într-un detaliu prețios al fiecărui model.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod