COSTA D'ORO - o linguriţă de sănătate în fiecare zi

Costa D'Oro vă recomandă să consumaţi cel puţin o linguriţă de ulei de măsline extravirgin pe zi pentru sănătatea dumneavoastră! Uleiul de măsline extravirgin este un „nectar” 100% natural care păstrează intactă
Costa D'Oro vă recomandă să consumaţi cel puţin o linguriţă de ulei de măsline extravirgin pe zi pentru sănătatea dumneavoastră! Uleiul de măsline extravirgin este un „nectar” 100% natural care păstrează intactă aromă, gustul, vitaminele şi proprietăţile fructelor măslinului. Uleiul de măsline extravirgin este singurul ulei vegetal care poate fi consumat imediat după stoarcerea fructelor.
La baza beneficiilor aduse de uleiul de măsline extravirgin stă bogăţia de antioxidanţi, vitamine şi acizi graşi monosaturati conţinuţi de acesta.

Una dintre cele mai importante şi mai puternice categorii de antioxidanţi sunt polifenolii, prezenţi în cantităţi mari în uleiul de măsline. Aceştia, în combinaţie cu vitaminele A, D şi E din uleiul de măsline au un rol extrem de important în protejarea celulelor împotrivă atacurilor radicalilor liberi prezenţi în organism.
În plus, conţinutul mare de grăsimi monosaturate conferă extravirginului proprietatea deosebită de a reduce colesterolul "rau" (LDL).

Studiile au arătat că uleiul de măsline extravirgin oferă o protecţie importantă împotrivă bolilor de inimă prin controlul pe care îl are asupra colesterolului. Niciun alt ulei natural nu conţine o cantitate atât de mare de acizi monosaturati, în special, acid oleic.

Mai mult, uleiul de măsline contribuie la cresterera speranţei medii de viaţă.
Este un aliat al bolnavilor de diabet, de stomac, vezică biliara şi artrită reumatoidă. Uleiul de măsline este tolerat foarte bine de către stomac. De fapt, el are capacitatea de a proteja stomacul şi are efecte benefice împotriva ulcerului şi gastritei. De altfel, uleiul extravirgin este considerat a fi un aliment care, folosit constant, ajută la prevenirea cancerului. Folosirea uleiului de măsline extra virgin că ingredient principal la fiecare masă contribuie eficient la sănătatea dumneavoastră.


Consumaţi uleiul de măsline extravirgin Costa D'Oro pentru a vă bucura de sănătate şi o viaţă de calitate!

Uleiul Costa D'Oro 1 l : 31,42 lei

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod