Clinica AS - inaugurată alături de vedete, jurnaliști și bloggeri

Deschiderea oficială a Clinicii AS din Dorobanți s-a bucurat de prezența a zeci de vedete, jurnaliști și bloggeri. Crina Matei, Diana Bișinicu, Ela Crăciun, Alexandra Ungureanu, Flavia, Eli Roman, Cristina Herea și Francisca și-au dat întâlnire într-o zonă de elită a capitalei, unde au participat la evenimentul de lansare a Clinicii AS, primul centru de well-being medical din București, ce oferă servicii medicale și tratamente de remodelare corporală și estetică facială, într-o abordare integrată.

Disponibilitatea echipei medicale - formată din dr.
Slavian Bumbu, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, dr. Ana-Maria Vișinescu și dr. Nicoleta Roșu, medici specialiști dermato-venerologie și medicină naturistă - de a oferi demonstrații și terapii personalizate invitaților, s-a bucurat de un real succes. Practic, doamna dr. Ana-Maria Vișinescu a efectuat demonstrații live cu FotoFinder, cel mai performant aparat de dermatoscopie digitală, iar domnul dr. Slavian Bumbu a arătat performanța aparatului utilizat pentru ecografie abdominală și imagistică intimă.


”Clinica AS este un proiect pe care l-am pornit cu o întrebare în minte: ‘ce înseamnă să fii cu adevărat un om frumos?’ Așa cum știm cu toții, există o vorbă cu un mare adevăr în spate conform căreia frumusețea izvorăște din interior. Noi am vrut să o punem în practică. Ne-am dorit să depășim granița unui aspect exterior plăcut. De aceea, la Clinica AS abordăm frumusețea ca întreg, avem o viziune holistică asupra ei, tratând cauza și efectul împreună. Credem că frumusețea  poate fi desăvârșită doar când organismul este sănătos în interior.”, a declarat Carmen Todică, owner-ul Clinicii AS.

În cadrul evenimentului de inaugurare oficială a Clinicii AS invitații au testat tehnologia de ultimă generație în remodelare corporală și estetică facială.
Au avut loc demonstrații live, iar terapeuții au detaliat tratamentele de Criolipoliză CoolTech, Epilare definitivă cu laserul Elysion Pro, Hydrafacial și Intraceuticals. Rezultatele imediat vizibile în urma tratamentelor au depășit așteptările celor care le-au încercat pentru prima dată. Mai mult, Crina Matei, Diana Bișinicu și Francisca au povestit despre experiența lor și rezultatele remarcabile obținute în urma testării procedurilor disponibile la Clinica AS.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod