Ciao, Italia! – Săptămâna italiană aduce la Lidl gusturi și arome seducătoare

Savoarea inegalabilă a sosurilor și seducătorul gust al celebrelor paste sau rețete de pizza ajung din 14 iulie în magazinele Lidl.
Bucură-te de o selecție variată de produse apetisante marca Italiamo în Săptămâna Italiană la Lidl și descoperă adevăratul înțeles al expresiei „la vita e bella”.

Pentru iubitorii de paste, alegerile perfecte sunt spaghettoni (4.99 lei) și sosul pentru paste cu migdale și ricotta (5.99 lei). Pe lângă acestea, pentru a pregăti o rețetă autentică de paste italiene, condimentele cu pulverizator (4.99 lei) și uleiul de măsline cu mirodenii (11.99 lei) sunt ingredientele secrete, care oferă o savoare unică mâncării pregătite.

Dacă ești una dintre acele persoane care nu poate să refuze o invitație la pizza, atunci cu siguranță trebuie să încerci pizza italienească (9.99 lei).
Vei putea să alegi dintr-o gamă variată de sortimente pregătite după rețete specifice.

Poți găsi savoarea seducătoare a Italiei și în specialități precum brânza Quartirolo Lombardo (16.99 lei) și în varietățile de salam italienesc feliat (6.99 lei). De asemenea, aromele sofisticate le vei găsi și în deserturi. Încearcă înghețata tartufo cu cacao (6.99 lei), pralinele cu umplutură lichidă de cafea (5.99 lei) sau cireșele amarena în sirop (14.99 lei) și răsfață-ți papilele gustative cu cele mai delicioase arome.

În Săptămâna Italiană la Lidl (14-20 iulie), lasă-te sedus de gusturi și arome celebre, adorate de oamenii din întreaga lume.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod