Choc Intens - Special pentru iubitorii ciocolatei

Dr. Oetker lansează pe piaţa locală un nou desert. Choc Intens este o budincă proaspată, cremoasă, cu gust intens de ciocolată, ce se adresează fiecărui membru al unei familii moderne, mereu în mişcare, dar care apreciază clipele de răsfăţ. Oricând simţi nevoia de o pauză, evadează cu noul Choc Intens. Lasă-te în voia simţurilor în atmosfera exotică a Ghanei, Ecuadorului şi Tanzaniei. Acordă-ţi un moment de relaxare şi savurează un desert delicios, cu gust bogat de ciocolată.

Dr. Oetker lansează pe piaţa locală un nou desert. Choc Intens este o budincă proaspată, cremoasă, cu gust intens de ciocolată, ce se adresează fiecărui membru al unei familii moderne, mereu în mişcare, dar care apreciază clipele de răsfăţ. Oricând simţi nevoia de o pauză, evadează cu noul Choc Intens. Lasă-te în voia simţurilor în atmosfera exotică a Ghanei, Ecuadorului şi Tanzaniei.

Acordă-ţi un moment de relaxare şi savurează un desert delicios, cu gust bogat de ciocolată.

Pentru iubitorii ciocolatei fine şi parfumate, Choc Intens Ecuador cu 40% concentraţie de cacao oferă o experienţă totală. Savoarea florală a budincii este dată de boabele speciale de cacao, care încântă simţurile de la prima linguriţă. Boabele de cacao au şi ele vedetele lor, iar un loc de top este ocupat de cele din Ghana.
Sortimentul Choc Intens cu 60% cacao, aduce aceste arome faimoase aproape de iubitorii ciocolatei. Gustul unic, intens dă oricărui moment o savoare exotică.

Pentru cei care preferă gustul puternic de ciocolată, Choc Intens Tanzania vine cu o concentraţie de 75% cacao. Aroma boabelor alintate de soare, alături de citricele parfumate, învăluie simţurile într-o experienţă unică, intensă.  Astfel, Choc Intens este disponibil în trei sortimente: Ecuador, Ghana şi Tanzania.
Conţinutul de cacao şi ţara de provenienţă sunt ceea ce fac din fiecare sortiment o experienţă exotică unică: 40% conţinut cacao Ecuador, 60% conţinut cacao Ghana, 75% conţinut cacao Tanzania. Choc Intens va fi introdus în Romania în luna martie şi va fi disponibil în marile lanţuri de retail, dar şi în comerţul tradiţional.

 

Preţ recomandat: 4 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod