Chic Ville lansează Royal - colecția exclusivistă de ceramică pentru arta mesei și seturi de ceai, inspirată de prințesa Catherine de Braganza

Rețeaua de magazine de decorațiuni interioare Chic Ville anunță lansarea unei noi colecții de piese pentru arta mesei și seturi de ceai din ceramică fină. Colecția este inspirată de prințesa Catherine de Braganza, cunoscută drept ”prințesa ceaiului” pentru introducerea acestui ritual în Europa, la finalul secolului XVII. Intitulată colecția Royal, aceasta cuprinde atât seturi de cești pentru ceai și cafea, cât și farfurii cu aspect antichizat, realizate în întregime din ceramică fină.
Seturile de ceai și de cafea reprezintă una dintre cele mai populare categorii de produse din portofoliul Chic Ville, luând în considerare că 3 din 5 clienți ai Chic Ville achiziționează produse din această categorie pentru ei înșiși, dar mai ales pentru cadouri prețioase. Bugetul mediu investit de aceștia pentru astfel de produse a evoluat anual, astfel încât, în prezent, acesta se ridică la 150 lei. Colecția Royal va fi disponibilă pasionaților de ceramică fină la prețuri competitive; astfel, pentru un set de farfurii, clienții vor plăti între 180 și 400 de lei, iar pentru un set de 6 cești și farfurii pentru ceai sau cafea, bugetul alocat de aceștia va fi de aproximativ 200 de lei.

Fie că vorbim de o curte împărătească sau de un apartament într-un bloc cu 10 etaje, pentru fiecare dintre noi, acasă e un mic regat.
Așa că, anul acesta, Chic Ville și-a propus să ofere clienților săi o colecție exclusivistă, descendentă directă a marilor ritualuri de la curtea reginei Catherine de Braganza, cunoscută drept ”regina ceaiului” în Europa pentru introducerea acestui obicei la curtea sa.

Cu forme plăcute, subtile, colecția este inspirată direct din dichisurile unei curți regale: farfuriile delicate în culori subtile (roz discret și crem cu accent vintage) îmbogățesc o masă festivă plină de flori și de alte detalii atent alese: servețele, inele de șervețele, sfeșnice cu lumânări sau alte decorațiuni destinate mesei.
De asemenea, vesela în culori neutre de crem este extrem de versatilă și așteaptă să fie reinventată, pentru a fi integrată într-un design din zilele noastre. Ne gândim la o masă cu accente metalice, cu suport etajat pentru prăjituri, sfeșnice, inele de șervețele sau la o masă vintage, cu elemente rustice, unde vor domina detaliile peste care timpul și-a lăsat amprenta.

Pe lângă seturile de farfurii regale, colecția cuprinde și seturi de cești pentru cafea. Culorile colecției variază de la nuanțe îndrăznețe precum turcoaz sau magenta la clasicul set crem cu aspect antichizat.
Clienții pot alege aceste seturi de 6 cești cu farfurioare pentru a le asorta cu ceainice, iar aici îi invităm să aleagă din cele peste 60 de modele de ceainice pe care Chic Ville le oferă. Alături de ceainic și de cești, tăvile și șervețelele asortate vor veni în completarea cadoului perfect de onomastici, zile de naștere sau de casă nouă.

Pentru iubitorii de ceai, colecția conține și cești mari, cu un picior delicat care inspiră visare. Ceștile sunt disponibile în culori proaspete, precum portocaliu coral și turcoaz, sau discrete, precum cremul vintage.
Aceste căni sunt preferatele clienților, mai ales pentru că oferă posibilitatea de a combina culorile între ele și își pot completa seturile într-un mod ludic, care să atragă atenția vizitatorilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod