Margot Robbie - imaginea noului parfum pentru femei, Deep Euphoria Calvin Klein

Actrița Margot Robbie va fi protagonista campaniei internaționale pentru noul parfum pentru femei al brandului, Deep Euphoria Calvin Klein, care va fi lansat la nivel global în August 2016. Margot Robbie a atras pentru prima data atenția când a jucat în The Wolf of Wall Street, filmul lui Martin Scorsese, nominalizat la Oscar și câștigător al unui premiu Globul de Aur. Ulterior, actrița a obținut și alte roluri importante, în pelicule precum Focus, cu Will Smith; The Big Short cu Christian Bale, Ryan Gosling și Brad Pitt și Whiskey Tango Foxtrot cu Tina Fey.

Vara aceasta, Margot va juca în rolul lui Jane Porter în The Legend of Tarzan, alături de Alexander Skarsgård și în cel al lui Harley Quinn în mult așteptatul film Suicide Squad, alături de Will Smith și Jared Leto.

Margot Robbie a participat la ediția din 2016 a evenimentului Costume Institute Benefit la Metropolitan Museum of Art în New York, unde a purtat o creație semnată Calvin Klein. Ea se alătură unui grup memorabil de actrițe și modele faimoase ale Calvin Klein Fragrance, care au fost protagoniste în campaniile iconice de publicitate ale brandului, printre care Kate Moss, Scarlett Johansson, Christy Turlington Burns, Natalia Vodianova, Rooney Mara, Diane Kruger și Doutzen Kroes.
Campaniile Calvin Klein au provocat controverse de-a lungul timpului, au lansat cariere și au captat imaginația publicului timp de patru decenii.

CREDIT EDITORIAL: deep euphoria Calvin Klein; IMAGE CREDIT: © 2016 Neil Rasmus BFA
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod