Centrul Educațional pentru copii isteți

Copiii tai merg la gradinita? Sau nu ti-ai facut inca planuri in aceasta directie? Daca inca mai cauti, atunci poate arunci o privire si la Centrul Copil Cuminte.Copilul tau are alaturi psihologi si logopezi care sa il faca sa evolueze si sa se simta in largul lui. Centrul Educational este un mix destept de gradinita, program before si after school, precum si de ateliere si cabinete de psihologie, logopedie, psihiatrie, parenting si kids parking. Pentru ca al tau pusti sa fie senin si fericit.

Monica Fulea – unul dintre psihologii gradinitei – ne invata ca orice copil e bun si are nevoie de ghidare.

Tu stii ce fel de parinte esti? „Nu exista copii toxici, ci mai degraba parinti toxici. Lor li se alatura parintele “closca” care este mereu cu ochii pe ei si se repede sa inlature orice obstacol care le-ar putea iesi in cale. Exista si parintele lui Einstein, cel care isi obliga copilul sa invete mult prea devreme pentru varsta lui cognitiva si pentru nivelul lui de dezvoltare. Mai avem parinti cu solutii rapide, parinti de gasca, parinti accesoriu, parinti paranoici, parinte in planul doi...”.
Si vei putea afla mai multe de la specialistii Centrului
Centrul educational gazduieste 4 grupe de varsta: grupa baby 2-3 ani, grupa mica 3-4 ani, grupa mijlocie 4-5 ani si grupa mare 5-6 ani.

“Centrul Educațional pentru copii isteți” doreste sa dezvoltam potentialul nativ al fiecarui copil prin intermediul activitatilor educative diversificate si utilizarea unor metode si materiale didactice moderne., spune psihologul Sorina Mocanu. Mai multe detalii pe: http://copilcuminte.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod