Cea mai bună cafea italiană acum în toate stațiile OMV

Șoferii se pot bucura acum alături de serviciile ireproșabile din stațiile OMV și de experiența unei cafele delicioase: noua cafea VIVA, o specialitate italiană, obținută din boabe atent prăjite, astfel încât să îi ofere un gust inconfundabil.

Noua cafea VIVA provine de la renumiții maeștri ai cafelei Gimoka, din Italia, din apropierea lacului Como. Cei mai talentați baristas din lume, alături de echipa OMV VIVA, au lucrat mai bine de jumătate de an la crearea rețetei noii cafele VIVA.
Rezultatul este cafeaua VIVA cu aroma italiană perfectă, bazată pe procesul de prăjire fină, tipic italian. Boabele au fost atent selecționate și prăjite pentru a oferi aroma perfect echilibrată și crema fină a cafelei ideale. Noua cafea VIVA este disponibilă de acum, în exclusivitate, în toate stațiile OMV. Specialități variate și delicioase de cafea sunt pregătite pe loc, cu mare atenție, de către echipa VIVA: espresso, cappuccino, latte macchiato și  multe altele. Desigur, toate deliciile VIVA pot fi  luate și la pachet pentru o calătorie excelentă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod