Carmen Negoiță a lansat prăjiturile raw vegane pentru perioada de post

Carmen Negoiță a lansat oficial, o nouă cofetărie raw vegan, Rawyal, în AFI Palace Cotroceni, și, cu această ocazie, și noul meniu de preparate raw vegane special pentru sărbătorile de iarnă din acest an.
La evenimentul cunoscutului fashion blogger au participat și vedete interesate de un stil de viață sănătos precum Carmen Brumă, Adina Halas, Andreea Runceanu și Patricia Cimpoiașu din trupa Amadeus, Sylvia, Adina Buzatu, Bianca Ioniță și consilierul de artă Adrian Buga, cu toții testând în premieră preparatele delicioase și sănătoase realizate de Carmen și de echipa ei de la Rawyal.

Noul meniu conține pizza, supe și paste raw vegan, precum și o multitudine de tipuri de dulciuri, ideale pentru a fi consumate în perioada de post, dar și ca alternativă a celor obișnuite de Crăciun.

Diferența constă în faptul că preparatele raw vegan nu sunt pregătite la foc, nu conțin zahăr și niciun ingredient de proveniență animală și sunt bogate în nutrienți naturali ce aduc un aport important de vitamine și minerale organismului.

Rawyal Brunch&Cakes este lanțul de buticuri raw vegane pe care le-a lansat Carmen Negoiță, după o lungă perioadă de studiu în domeniul alimentației de acest timp. Preparatele Rawyal pot fi comandate online de pe www.rawyal.ro sau cumpărate din cofetăriile prezente în AFI Palace Cotroceni și AFI Palce Ploiești.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod