Cum arata un brad de Craciun realizat din 100 de umbrele aurii! Christopher Bailey a realizat design-ul pentru Claridge's!

Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Executive Officer Burberry a colaborat cu Claridge’s din Londra pentru a realiza traditionalul brad de Craciun.

Acesta poate fi admirat in lobby-ul legendarului hotel din Mayfair. Bradul este intr-un contrast modern si inovativ cu design-ul “art deco” al Claridge’s si pune in valoare jocul de “lumini si umbre”, fiind primul pom de Craciun creat de un designer britanic. Christopher Bailey este cel de-al saselea invitat al Claridge's care a  reinterpretat un brad  de Craciun intr-un stil distinct si unic.
 
Sursa de inspiratie a bradului de Craciun imaginat de Bailey este mostenirea britanica, ce sta la baza casei de moda Burberry.

Acesta este realizat din 100 de umbrele cu aspect metalizat, fiecare dintre elemente fiind finisate din materiale aurii si argintii. Luminile din pomul de Craciun se  aprind, pe masura ce vizitatorii se apropie de brad, ceea ce da nastere unui spectacol magic. Bradul de Craciun Claridge’s reprezinta unul dintre simbolurile festive ale Londrei si atrage, an de an, vizitatori in lobby-ul hotelului.
 
Craciunul este unul dintre momentele mele favorite ale anului, asa ca am fost incantat de propunerea de a realiza bradul Claridge’s.
Am vrut sa reflectam magia sezonului de iarna, dar si vremea tipic britanica. Bradul prinde viata pe masura ce invitatii se apropie de el, ceea ce aduce un strop de magie acestui moment
”, a declarat Christopher Bailey Chief Creative si Chief Executive Officer Burberry.

Claridge’s si Burberry au un parteneriat de lunga durata. Anul acesta, clientii hotelului vor fi ajutati sa isi faca lista de cadouri de Craciun de “Burberry Bellboys”. Situat in Mayfair, Londra, hotelul Claridge’s este un simbol al stilului britani prin “glamour”-ul art-deco atemporal si serviciile impecabile.

Casa de moda britanica Burberry este un brand britanic de lux care imbina cu succes mostenirea britanica a brand-ului cu inovatia digitala. In Romania, magazinul Burberry se afla pe strada Luterana nr. 4 si este cel mai mare flagship store din sud-estul Europei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod