Cântăreața Andra Gogan va fi ghidul micuților în lumea iepurașilor din Mega Mall!

Mega Mall te invită să iei parte alături de cel mic la un eveniment plin de veselie și de surprize, unde invitata specială este Andra Gogan. Pe 14 aprilie, te așteptăm să descoperi alături de cel mic lumea pufoasă a iepurașilor și să vă bucurați împreună de toate activitățile pe care le-am pregătit în zona Peek&Cloppenburg, etajul 1. Intrarea la eveniment este liberă.

Călătoria voastră va începe la ora 16:00, când vom deschide ”Fabrica de Iepurași”, un atelier creativ cu tematică de sărbători, unde cei mici vor fi transformați ca prin magie în iepurași.
Prichindeii se vor putea bucura de sesiuni de face painting, vor primi urechiușe de iepuraș și un pașaport de iepuraș, care le va asigura intrarea într-o lume minunată, plină de activități distractive.

Mai apoi, de la ora 18:00, Andra Gogan îi va delecta pe micii ”iepurași” cu un concert antrenant și plin de voioșie. Andra Gogan este cunoscută drept vocea mai multor personaje Disney, printre cele mai cunoscute fiind ”Prințesa Sofia” și ”Doctorița Plușica”. De asemenea, este și o cunoscută cântăreață și deținătoare a două recorduri mondiale: pentru cel mai lung concert live susținut de un copil, în care a interpretat 55 de melodii fără întrerupere, și pentru cele mai multe albume lansate de un copil – 16 CD-uri.
În plus, cei mici o pot urmări pe canalul ei de YouTube cu peste 270.000 de abonați, în serialul ”How to become popular in high school”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod