Calima - masina de spalat cu o suprafata incorporata pentru uscatul rufelor

Masina de spalat rufe Calima este dotata cu o suprafata culisanta destinata uscarii hainelor. Amplasata deasupra masinii de spalat aceasta este dotata cu cateva programe de uscare printre care se numara si cele destinate tesaturilor din lana sau delicate.
Masina de spalat rufe Calima este dotata cu o suprafata culisanta destinata uscarii hainelor. Amplasata deasupra masinii de spalat aceasta este dotata cu cateva programe de uscare printre care se numara si cele destinate tesaturilor din lana sau delicate. Suprafata este flexibila si poate fi extinsa pentru a cuprinde haine mai mari precum pulovere de lana, jeans sau prosoape.
 
Cum folositi Calima?

1. Amplasati piesa vestimentara pe care doriti s-o uscati pe zona destinata uscarii, aflata deasupra masinii de spalat;
2.
Selectati tipul tesaturii si temperatura;
3. Prin gaurile mici asezate pe toata suprafata de uscat va fi eliberat aer fierbinte;
4. Aerul fierbinte va trece prin imbracaminte uscand-o in timpul selectat la inceputul programului (durata programului de uscare depinde de tipul tesaturii si de temperatura selectata).

Calima este o masina de spalat rufe incadrata in clasa de top a produselor Electrolux si este dotata cu o suprafata culisanta pentru uscat. Masina de spalat rufe se incadreaza in clasa A+ de energie fiind un produs prietenos fata de mediul inconjurator.

De asemenea are caracteristici de ultima generatie care vor transforma spalatul rufelor intr-o joaca: functia Time Manager si Direct Spray precum si o serie de programe speciale pentru lana, matase, lenjerie, jeans si spalare de mana.


Calima (EWFM 12470W) este disponibila in Romania in magazinele de specialitate la un pret recomandat de vanzare de 2499 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod