Brandul romanesc AnneBebe a impresionat la cel mai mare targ de moda din Italia

Lumea modei pentru copii a avut loc la Florența, in aceasta saptamana, la targul Pitti Immagine – Bimbo, editia 88. O privire de ansamblu asupra tendintelor pentru copii si o platformă extraordinară pentru intalnirea celor mai mari branduri din diferite tari.

Complexul expoziţional italian a găzduit zilele acestea zeci de branduri, dedicate anticipării tendinţelor din moda pentru copii, iar cateva exemple ar fi: Hugo Boss, Guess, Chico, Barbie, Nanan, LiuJo, Leon Shoes, AnneBebe, Mayoral, Baby A, etc. Singurul expozant roman din cadrul acestui targ, AnneBebe, si-a expus noile colectii primavara-vara 2019, avand un succes deosebit cu peste 50 de comenzi din 15 tari diferite.

AnneBebe, brand-ul romanesc ce s-a remarcat pe piata din Romania prin eleganta si calitatea produselor destinate copiilor, participa pentru a 2 a oara la targul din Florenta, Italia si ne impartaseste din impresiile sale din cadrul targului.

Suntem foarte multumiti si placut surprinsi de admiratia de care am avut parte in aceste zile la targul Pitti Immagine Bimbo.

Romania are un potential foarte mare pentru creatiile destinate copiilor si este pacat sa nu ne facem remarcati si in alte tari. Este al doilea an in care participam si planuim sa venim la toate editiile lor, publicul de distribuitori prezent fiind foarte numeros si atras de creatiile noastre. Brand-ul nostru este deja prezent pe piatele din Italia de 3 ani, dar aprecierile au venit si de la distribuitori din Spania si Franta, Panama, Republica Dominicana, USA, Irlanda, Anglia, etc..”, a declarat Alexandru Prunoiu, Sales Manager.

Conceptul Anne Bebe este caracterizat de eleganta prin simplitate si detalii, iar acest lucru se reflecta in design-ul hainutelor. Nu e de mirare ca produsele au fost apreciate de distribuitorii francezi, avand in vedere preferintele lor catre rafinament si detalii cochete.

Mai multe despre detaliile colectiilor AnneBebe ne detaliaza Alexandru, Directorul de Vanzari AnneBebe: "Am fost foarte laudati de distribuitorii francezi in special si chiar ne asteptam, avand in vedere creatiile prezentate de noi, ce aduc un plus de rafinament industriei vestimentare pentru copii, de la costumase de printi si rochite aristrocrate, la fracuri sau rochite moderne. Am planuit mereu impreuna cu designerii nostrii sa satisfacem nevoia de a cumpara hainute deosebite.”, a declarat Maria Diaconu, Director General.

Colectia de primavara - vara AnneBebe, Gold Fairytale, este caracterizata de dantela fina, tule, catifea brodata, pene, perle, brocart si elemente pretioase. O colectie desprinsa din povesti cu printi si printese. Culorile predominante sunt alb, crem, roz si coral, cu touch-uri de auriu si bronz, perfect adaptabile pentru botezul celor mici sau evenimentele glam din viata micutilor.

Pentru colectia de primavara-vara am mers pe nuante deschise, specific sezonului estival, ce ofera copiilor un aspect inocent si nobil, potrivite pentru numeroase evenimente din viata micutilor.
Culoarea anului 2019, coral, va fi de asemenea prezenta in creatiile noastre pentru aceasta colectie.”
– Alexandru Prunoiu, Sales Manager AnneBebe.

Colectia toamna - iarna 2019, Little Angel, este realizata din materiale premium, cu detalii stralucitoare si cuprinde rochii spectaculoase, realizate din materiale de cea mai bună calitate, precum dantela fina, tule, catifea brodata, pene, perle, brocart si cristale Svarovski.

“Am creat rochitele in ton cu sezonul sarbatorilor, astfel incat cei mici sa straluceasca la cele mai dragute evenimente din an. Nu lipsesc paietele si elementele stralucitoare, in tonuri de auriu si argintiu.” – a declarat Alexandru Prunoiu, Sales Manager AnneBebe.

Ambele colectii contin rochite special realizate pentru Evenimente, Botez, Comuniune si Confirmarea Religiei micutilor, caracterizate de eleganta, bun gust si aer aristrocrat, asa cum AnneBebe si-a obisnuit publicul an de an.
Colectiile AnneBebe le puteti viziona in pozele atasate, pe retelele de socializare sau in magazinele din Unirea si Baneasa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod