Bonne Maman: Idei creative pentru prepararea micului dejun

Misiunea mămicilor de a îi face pe cei mici să mănânce micul dejun poate fi adesea una anevoioasă. Campania „Bonne Maman: Mâncăm micul dejun și ne distrăm” face diminețile mămicilor mai ușoare, iar pe cei mici să mănânce cu zâmbetul pe buze. Bonne Maman îndeamnă mămicile să îi implice și pe copii în prepararea micului dejun, urmând ca această activitate să se transforme într-o joacă plină de creativitate.

Prin această campanie, Bonne Maman oferă idei creative de mic dejun, o serie de câteva preparate simple, în care ingredientul principal este dulceața.

Bonne Maman poate fi folosită pentru prepararea multor rețete delicioase, la care cei mici nu vor putea rezista tentației. Printre rețetele recomandate de Bonne Maman se numără clasica pâine cu unt și dulceață, gogoșile cu dulceață precum cele ale bunicii, croissant sau gofre cu dulceață, clătite cu dulceață, orez cu lapte și dulceață, iaurt cu musli și dulceață sau melcișori cu dulceață.

Prepararea acestor rețete se poate transforma într-o activitate distractivă, care să implice toți membrii familiei: de la cei mai mici, până la cei mai mari.

Pentru diminețile în grabă, câteva felii de pâine prăjită cu unt și dulceață Bonne Maman pot fi o variantă de mic dejun ușor și rapid de preparat. În diminețile de weekend, tradiționalele gogoși cu dulceață Bonne Maman, clătite sau melcișori cu dulceață pot fi o modalitate de a petrece timpul împreună cu cei dragi, dacă prepararea lor îi va implica pe toți membrii familiei.

După consumare, fiecare borcan de dulceață Bonne Maman poate deveni un obiect de decor, un recipient util pentru depozitare sau un instrument folositor la treburile casnice.

Mai mult decât atât, orice borcan Bonne Maman gol poate fi o modalitate de a pune în valoare creativitate celor mici. Pentru asta, este nevoie doar de un borcan gol de Bonne Maman, instrumente de pictat, puțină imaginație și chef de joacă.

Dulcețurile Bonne Maman au un conținut de peste 50% fructe, la fel ca și dulceața făcută în casă.
În România, dulceața Bonne Maman este disponibilă în variante clasice precum caise, căpșune, vișine sau zmeură, dar și în amestecuri de fructe sau în variante mai exotice, cum este marmelada de portocale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod