"Black Frydays": 10 rochiţe pentru fetiţe. Super reduceri de azi până pe 1 decembrie!

Toţi părinţii îşi doresc ca micuţii lor să aibă haine frumoase, însă este o misiune grea dacă nu eşti dispus să pierzi mult timp şi energie prin magazine. Pentru părinţii care vor hăinuţe elegante pentru copiii lor, www.kidsplaza.ro oferă o gamă variată de haine pentru ocazii speciale, dar şi casual. În perioada 22 noiembrie şi 1 decembrie (inclusiv), www.kidsplaza.ro a pregătit preţuri speciale pentru clienţii lor în campania care se numeşte "Black Frydays". Profită de oferte şi cumpără copilului tău haine de calitate la preţuri accesibile!

Livrarea produselor se poate face în aceeaşi zi pentru adresele din Bucureşti şi zonele limitrofe, şi în maxim 24 ore pentru restul localitatilor din ţară.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florina pe 22 Nov 2013, 17:00
    Un pic de corectura, va rog?

    In fiecare zi citesc ceva articol pe internet care are vreo greseala de tipar in text. Din pacate, articolul asta are in titlu. NU asa se scrie. Corect este "Black Friday" sau "Black Fridays" daca tineti mortis sa puneti la plural, pentru simplul fapt ca sunt mai multe zile de reducere. ...Sau ati pus asa intentionat? ...Imi scapa mie ceva?

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod