BILLA România lucrează cu producători români autentici pentru marca proprie Bun, din România!

Marca proprie Bun, din România! a fost lansată în magazinele BILLA din toată țara în 2014 cu un sortiment de legume și fructe, iar în 2015 s-a extins prin introducerea sortimentelor din carne și lapte provenite din zone din România recunoscute și apreciate pentru rețele vechi și metodele de producție.
Până la finalul acestui an brandul se va înnoi cu o gamă mult așteptată de dulcețuri, dulciuri, miere, paste și multe altele.

Furnizorii Bun, din Romania! sunt atent selecționați în funcție de criterii precum: sortimentația oferită, respectarea normelor în vigoare, dar și apartenența la asociații locale sau naționale care îi califică drept producători românești/locali. Ingredientele folosite joacă un rol esențial, iar produsele au fost alese pentru gustul autentic, așa cum era odinioară.

Luna aceasta, BILLA România a lansat o campanie TV specială în care se aduce în prim plan dorința sinceră a românilor de a porni în căutarea produselor demult știute, autentice, cu gust bun și pline de aroma copilăriei.
Vestea bună pe care BILLA o transmite tuturor este că aceste produse sunt disponibile în toate cele 86 de magazine din țară.

Pentru marca Bun, din România! au fost selectați producători din mai multe zone ale țării. Salamul și cârnații tocați din satâr, muschiulețul de porc copt la jar, șunculița afumată cu fum natural, salamul Victoria, salamul casei precum și preparatele specifice Crăciunului ca toba ca la mama acasă, leberul și caltaboșul provin din Moldova, de la un partener de încredere: Marcel.

Un alt furnizor de carne pentru Bun, din România! este Agro Ardeal, cel mai mare producător român de carne și produse din carne din județul Bistrița-Năsăud.
Agro Ardeal oferă jambon ardelenesc, șuncă de porc din pulpă întreagă, salam Bistrițean, cârnați groși, cotlet de porc și specialitate ardelenească.

De asemenea, un important aport în sortimentul de carne Bun, din România! îl au furnizorul Valmar care produce renumiții Carnați de Pleșcoi si furnizorul de carne de pui, Morandi, un partener care are grijă ca păsările să fie crescute lent, cu hrană de cea mai  bună calitate, bazată pe cereale integrale. Morandi este primul fermier din ţară care a introdus furajarea păsărilor pe bază de cereale integrale bob întreg, astfel încât puiul să aibă gustul de odinioară.

Lactatele și brânzeturile provin de la furnizori din zone ale țării cu tradiție în acest domeniu.
 Producatorul CRIS SIB LACTO din Arad face parte din Asociația Mărginimea Sibiului și furnizează telemea de oaie de Sibiu, telemea proaspătă sau maturată de bivoliță, capră și vacă. 

Erbalact este un producător de lactate din localitatea Nucet, județul Dâmbovița, iar producatorul Lacto Solomonescu furnizează produse de înaltă calitate din județul Botoșani.

Fiecare furnizor de produse Bun, din România! are o poveste la baza căreia se află respectul față de gustul autentic și calitate. Producătorii prepară toate produsele după rețete vechi și au grijă să respecte toate normele aflate în vigoare.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod