BILLA România adaugă noi produse 100% românești sub marca proprie Bun, din România!

Bun, din România!, marca proprie BILLA de produse 100% române­ști, proaspete și gustoase, revine în magazinele BILLA din toată țara cu un sortiment îmbogățit cu trei noi categorii: lactate, mezeluri și carne proaspătă.

Extinderea sortimentului face parte din strategia BILLA de a contribui la dezvoltarea economiei prin crearea de parteneriate cu mai mulți furnizori din diferite zone ale țării. Peste 50 de noi produse din categoriile fructe, legume, carne proaspătă, mezeluri și lactate vor fi disponibile din 11 iunie în toate magazinele BILLA din țară, contribuind astfel la dezvoltarea unei noi direcții pentru clienții care își doresc să simtă din nou „Gustul pe care îl știm cu toții” al produselor românești, tradiționale, naturale și de calitate.

Dacă în 2014 Bun, din România! oferea fructe și legume din zone precum Prahova, Buzău sau țara Făgărașului, gama de anul acesta va fi extinsă cu produse din lapte și carne de la producători din zone cu tradiție în țara noastră.
Astfel, clienții BILLA vor găsi la vitrinele asistate brânză de Sibiu, cârnați de Pleșcoi, salam tăiat la bardă sau cârnați tocați din satâr.

Producătorii aleși cu grijă prepară produsele după rețete autentice din ingrediente de cea mai bună calitate. Crescătorii își hrănesc animalele cu cereale cultivate și recoltate din zona respectivă, iar rețetele îmbină tradiția și respectă cele mai înalte standarde tehnologice.

De asemenea, până spre finalul anului este planificată dezvoltarea sortimentului  Bun, din Romania! cu noi produse din categorii precum: alimente de bază, conserve sau dulciuri.

Marca Bun, din Romania! este o invitație pentru a susține economia locală, dar și un mod prin care BILLA România încurajează clienții să consume produse românești.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod