Beko dezvăluie Universul Built-In și aduce bucătăria în prim plan

Beko România invită publicul larg să descopere Universul Built-In, respectiv șase colecții de bucătărie moderne și aliniate celor mai noi tendințe în design, amenajare și utilare cu aparatură specifică. Cele șase colecții abordează întregul ansamblu al bucătăriei într-un mod interactiv și propun, de asemenea, conținut variat, specializat și accesibil.

Bucătăriile Beko sunt alcătuite din produse electrocasnice încorporabile din categoriile de cuptoare, plite și hote, precum și din segmentele de frigorifice și mașini de spălat vase. În funcție de echipament, dar și de designul spațiului, acestea sunt: Benita Grey, Inox with Black Glass, Shiny White, Rustic Traditional, Dark Inox Elegance și Rustic Chic. Fie că este vorba de tineri care locuiesc singuri, de cupluri, de familii, de oameni care preferă minimalismul sau de oameni care iubesc culorile și creativitatea, colecțiile Beko răspund preferințelor cele mai diverse.

Fiecare bucătărie propune un tur virtual interactiv, selecția de aparatură electrocasnică și tehnologiile care o compun, explicate prin cinematics și web VR, detalii despre extragaranție și, în curând, propuneri de rețete sănătoase realizate de către Chef-ul Beko.

Cele șase colecții reprezintă versiunea 360 a unei bucătării moderne.

Pentru a explora și a afla care Univers Built-In li se potrivește, vizitatorii site-ului Beko pot completa un quiz rapid, alcătuit din câteva întrebări despre preferințe de design și amenajare a bucătăriei, afinități culinare și modul de petrecere a timpului în bucătărie. La finalul quiz-ului, fiecare utilizator va descoperi Universul Built-in care i se potrivește:

Dark Inox Elegance este colecția familiilor active și moderne, care preferă o bucătărie spațioasă. Tehnologia CombiSteam a cuptorului încorporabil scurtează perioada de gătire la abur, păstrând totodată nutrienții și vitaminele alimentelor.
Colecția Benita Grey este dedicată persoanelor cu un stil de viață liber, care pun ieșirile în oraș pe lista de priorități.
Mașina de spălat vase Beko oferă o curățare rapidă și de până la cinci ori mai eficientă, datorită brațului rotativ încorporat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod