Barilla Piccolini

Barilla v-a pregatit vesti bune pentru toti cei care îsi doresc ca micutii lor sa aiba un regim alimentar echilibrat si sanatos: îndragitele paste Barilla Piccolini sunt acum si în varianta cu 25% piure de legume proaspete.

Barilla v-a pregatit vesti bune pentru toti cei care îsi doresc ca micutii lor sa aiba un regim alimentar echilibrat si sanatos: îndragitele paste Barilla Piccolini sunt acum si în varianta cu 25% piure de legume proaspete. Astfel si micutii mofturosi, care nu agreeaza legumele, ajung sa beneficieze de substante nutritive importante. Si nu oricum, ci chiar distrându-se, pentru ca noile paste Piccolini nu sunt doar mici, pe masura lor, ci si vesel colorate in culorile proaspete si naturale ale legumelor!


In trei variante, pentru micii si marii gurmanzi, noile paste Barilla Piccolini cu piure de legume sunt o încântare pentru iubitorii de paste, fie ei mici sau mari si sunt disponibile în urmatoarele variante:

  • Mini Penne Rigate cu dovlecel si spanac
  • Mini Farfalle cu dovleac si morcovi
  • Mini Pipe Rigate cu rosii si morcovi


Veselie în familie, la fiecare masă, cu noile paste Piccolini de la Barilla!

Vreti copii zâmbitori si dornici sa manânce sanatos fara mofturi? Barilla, numarul unu în paste, s-a gândit sa va ofere exact ce va doreati: paste facute cu piure de legume de înalta calitate, care asigura, pe lânga nutrientii necesari tututor celor dragi, si experiente culinare de neuitat! Copiii invata si accepta gustul legumelor proaspete si gustoase.

Pastele Piccolini aduc o contributie valoroasa si echilibrata la dieta zilnica a familiei tale, garantând o masa delicioasa, în buna traditie a calitatii Barilla. Cu noile Piccolini, Barilla dovedeste înca o data ca si produsele pline de substante nutritive pot fi extrem de gustoase!

  • Barilla Piccolini mini farfale – paste mici, in forma de future, cu piure de morcov si dovleac, legume ce le confera o delicate culoare galben pal fluturasi colorati in fiecare farfuriuta!
  • Barilla Penne Rigate Piccolini Mini – Paste cu piure de spanac si dovlecel, ce imprima o culoare sanatoasa de verde proaspat de gradina.
  • Barilla Piccolini mini Pipe Rigate – placere enorma in miniatura, cu rosu vivace de la tomate si morcovi.


Mini-pastele Barilla Piccolini sunt pregatite cu legume proaspete, 100% naturale, bogate in vitamine, cu 25% piure fin de legume, fara aditivi si fara coloranti artificiali.

Sunt prezente pe toate rafturile hymermarketurilor si supermarketurilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod