Balsamul after-shave NIVEA FOR MEN Sensitive

Rutina zilnică a bărbieritului se poate transforma în frustrare pentru mulţi bărbaţi, mai ales dacă natura i-a înzestrat cu ten sensibil şi pretenţios.
Rutina zilnică a bărbieritului se poate transforma în frustrare pentru mulţi bărbaţi, mai ales dacă natura i-a înzestrat cu ten sensibil şi pretenţios.

Cum renunţarea la bărbierit nu este prima opţiune de luat în calcul, majoritatea bărbaţilor au nevoie de un produs revoluţionar care să le asigure instant confortul unui bărbierit lejer şi fără iritaţii. Acum că toamna bate la uşă, iar schimbările vizibile de temperatură vin la pachet cu o sensibilizare excesivă a pielii, nu e de mirare că bărbaţii trag semnalul de alarmă şi caută soluţii care să le permită să-şi înceapă fiecare zi cu optimism şi bună dispoziţie.
Fără iritaţii sau piele înroşită.

After-shave balsamul NIVEA FOR MEN Sensitive este produsul care trebuie să se regăsească pe etajera din baie a oricărui bărbat cu piele sensibilă. Formula fără coloranţi şi parabeni se absoarbe rapid în piele şi calmează instant iritaţiile, graţie inovaţiei Active Comfort System care conţine un amestec atent ales de ingrediente naturale a căror eficienţă în lupta împotriva pielii sensibile este dovedită.  Îmbogăţit cu extract pur de muşeţel, Vitamina E şi Aloe Vera, after-shave-ul balsam NIVEA FOR MEN este indispensabil bărbaţilor care se bărbieresc în fiecare zi.
Este produsul ideal pentru barbaţii moderni care îşi doresc să transforme rutina bărbieritului într-una plăcută şi revigorantă.

Preţ recomandat: 27,17 Lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod