Asul din maneca barbatilor- epilare definitiva

Pielea ne poate trada varsta si viciile avute, asadar specialistii Nomasvello recomanda epilarea definitiva si barbatilor, pentru regenerarea celulelor pielii. Preocupate dintotdeauna sa-si mentina pielea tanara, femeile au descoperit inaintea domnilor tratamentele inovatoare in domeniul infrumusetarii promovate de Nomasvello, constiente fiind ca frumusetea se ingrijeste.  Alimentatia nesanatoasa, fumatul excesiv sau consumul de bauturi alcoolice isi pun amprenta asupra sanatatii corpului, la fel cum factorii nocivi din mediu sau razele solare lasa urme adanci la nivelul epidermei. Astfel, femeile folosesc machiaj si apeleaza la tratamente faciale si corporale, pentru a arata minunat si pentru a-si maximiza sansele de reusita in viata, in ciuda viciilor avute.

Un barbat puternic si receptiv stie sa-si analizeze competitia si sa preia bunele obiceiuri ale sexului frumos. Astfel, in prezent din ce in ce mai multi domni apeleaza la epilare definitiva pentru o piele frumoasa. Iata principalele argumente care sustin ca un barbat de succes are nevoie de tratamentul de epilare definitiva:

1.

Intretinerea imaginii promovate de societate - Societatea moderna promoveaza prototipul de barbat ingrijit, cu abdomen definit si zero par pe corp. In prezent se accepta doar parul facial, dar si acesta este modelat adesea tot prin epilare definitiva cu lumina intens pulsata (IPL), tratament care poate contura frumos orice tip de barba.

2. Igiena corporala - Pilozitatea favorizeaza transpiratia si, implicit, mirosurile neplacute, de aceea lipsa parului este dezirabila si recomandata. In plus, prin epilarea definitiva barbatul scapa de grija raderii zilnice a parului nedorit, avand mai mult timp pentru activitatile care ii fac placere. Astfel, majoritatea barbatilor apeleaza si la epilatul definitiv axilar, unde rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, cand pana la 30% din firele de par sunt distruse.

3. Amplificarea performantelor sportive - Barbatul puternic este constient ca practicarea unui sport il mentine sanatos si plin de energie si serotonina. Fie ca practica fotbal, inot, ciclism sau baschet, stie ca isi poate mari viteza de miscare daca scapa de parul de pe corp.

In plus, o piele fina ii va pune si mai bine in valoare muschii bine definiti prin activitatile sportive preferate.

4. Necesitate rapida si fara durere - Pana la descoperirea epilarii definitive, barbatii foloseau  metode diverse de epilare. Raderea zilnica le irita pielea, lasa urme daca nu sunt atenti si le sporeste numarul de foliculi pilosi. Epilarea clasica cu ceara ii sperie foarte tare, pentru ca doare si implica disconfortul de a se afisa in fata unei cosmeticiene asa cum sunt ei: niste fiinte sensibile, cu frici si temeri. Crema depilatoare nu o suporta din cauza mirosului neplacut degajat. In schimb, epilarea definitiva pentru barbati le este oportuna, pentru ca implica sedinte lunare, prin care firele de par se ard treptat si devin din ce in ce mai subtiri si mai decolorate, pana la disparitia totala.

5. Armonie in cuplu - Orice femeie isi doreste sa adoarma pe pieptul iubitului, dar ce te faci daca ai un abdomen cu fire negre si aspre de par? E simplu: scapi de ele definitiv, cu ajutorul specialistilor Nomasvello (No+Vello), pentru a-i oferi celei dragi oportunitatea unui somn catifelat in bratele tale.

In plus, epilarea inghinala la barbati a devenit, de asemenea, o necesitate, pentru ca domnii sa se simta confortabil si sa nu mai acuze mancarimi sau iritatii in zona intima. Pielea din zona inghinala devine catifelata ca in palma, prin doar cateva sedinte de epilare definitiva.

In centrele No+Vello barbatii au drepturi egale cu femeile, adica au  oportunitatea de a avea o piele neteda si frumoasa, fara par si fara  foliculita la acelasi pret platit si de doamne, chiar daca tratamentele  domnilor dureaza mai mult, din cauza numarului mare de foliculi pilosi.  Din respect pentru toti clientii saloanele Nomasvello, sedintele de epilare  definitiva au pretul de doar 30 euro, indiferent de zona tratata si  de sexul pacientului. Pretul fix si unisex face acest tratament  accesibil tuturor celor interesati.
 
Foliculita, acea infectie inestetica a firelor de par cu care se confrunta si barbatii, indeosebi pe spate, pe fata si pe brate, poate fi tratata definitiv doar prin epilarea definitiva cu lumina intens pulsata, care distruge radacina firelor de par infectate.
Un tratament complet implica efectuarea a minimum 8 sedinte, primele 4 programate lunar si urmatoarele 4 realizate la un interval din ce in ce mai mare, de 6-8 saptamani, in functie de ritmul de crestere a firelor de par.

Specialistii No+Vello ne-au dezvaluit zonele cele mai solicitate in ceea ce priveste epilatul la barbati:abdomenul, pentru patratele la vedere, picioarele, pentru ca sportivii (fotbalisti, ciclisti, inotatori) sa isi maximizeze performantele, respectiv epilarea inghinala, prin care domnii scapa de o grija in plus si de iritatiile inerente raderii parului. Afla mai multe despre tratamentul de epilare definitiva barbati de pe site-ul www.nomasvello.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod