Aspiratorul Samsung Motion Sync oferă un mod inteligent de curățare

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat lansarea pe plan european a aspiratorului Motion Sync SC20F70, proiectat pentru a face mai ușoară utilizarea produsului prin casă și pentru a îi asigura pe utilizatori că vor obține cele mai bune rezultate în materie de curățenie.  Noul aspirator Samsung Motion Sync le oferă utilizatorilor cea mai avansată tehnologie disponibilă și design de top într-un dispozitiv casnic de curățare.

Creat pentru a oferi cel mai înalt grad de confort, sistemul revoluționar MotionSync DesignTM al modelului SC20F70 fac ca acest aspirator să fie cel mai stabil de pe piață, în timp ce tehnologia sa inovatoare CycloneForce Multi menține o mare putere de aspirare pentru o performanță maximă la curățare.

Datorită design-ului Motion Sync, corpul aspiratorului pivotează separat de roți, pentru a permite o mișcare mai stabilă, mai rapidă și mai precisă în timpul virajelor bruște.
Aspiratorul Samsung Motion Sync se folosește de centrul de greutate pentru o mai bună manevrabilitate – diferența este ca în cazul trecerii de la o mașină cu două roți la una cu patru roți.  Roțile sunt ușor înclinate spre exterior pentru a asigura stabilitatea aspiratorului și a evita posibilitatea unei răsturnări, permițând utilizatorilor să se concentreze doar asupra curățeniei. Roțile se învârt lin și ușor, cu foarte puțin efort, fie pe covor, pe parchet laminat sau podele din lemn, fiind proiectate să ruleze cu ușurință pe orice suprafață.

Tehnologia inovatoare CycloneForce a aspiratorului Samsung Motion Sync are o structură interioară unică, cu 14 camere care creează mai multe fluxuri de aer ciclonic.
Forța sa centrifugă puternică separă particulele de praf și moloz direct din aer și le împiedică să iasă din recipient. Acest lucru previne deteriorarea filtrului și menține puterea de aspirare pentru o lungă perioadă de timp.  Spre deosebire de majoritatea aspiratoarelor fără sac, Samsung Motion Sync are un filtru de spumă simplu, ca un burete, care reține mai mult praf și poate fi spălat și curățat cu ușurință. O clătire rapidă este suficientă pentru a preveni blocarea filtrului, asigurând astfel o aspirație de lungă durată și rezultate excelente de fiecare dată.

Nicio zonă nu va rămâne necurățată datorită periei speciale Extreme Force. Sistemul distribuie uniform presiunea pe perie pentru a permite o mai bună captare a prafului și a particulelor și pentru a asigura o performanță de ansamblu crescută.  Aspiratorul Samsung Motion Sync aduce la îndemâna utilizatorilor instrumente de curățare suplimentare, cu comenzi și accesorii integrate în mâner.
Comutarea rapidă de la furtunul de aspirat la instrumentele de șters praful sau pentru spațiile înguste, fără detașarea accesoriilor din aparat, facilitează curățarea locurilor greu accesibile.

Mânerul cu comenzii încorporate face mai ușoară pornirea/oprirea aparatului și selectarea puterii optime de aspirare. Aceste butoane sunt situate convenabil pe mâner, mereu la îndemână,astfel încât utilizatorul poate schimba rapid nivelul puterii de aspirare, fără a întrerupe curățarea.  Un senzor de praf atrage atenția utilizatorilor atunci când detectează un loc prăfuit. De îndată ce zona este complet curată, o lumină verde apare pentru a indica faptul că se pot deplasa de la locul respectiv, eliminând îndoielile și reducând timpul total alocat curățeniei.  Când curățenia este finalizată, recipientul de praf se îndepărtează ușor și poate fi golit rapid, fără să existe posibilitatea de a vărsa praf înapoi pe podea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod