Aspiră wireless

Imaginează-ţi cum ar fi să ajungi cu aspiratorul foarte uşor în toate locurile din casă, fără să mai ai probleme de manevrare din cauza formei sale sau a cablului?

Imaginează-ţi cum ar fi să ajungi cu aspiratorul foarte uşor în toate locurile din casă, fără să mai ai probleme de manevrare din cauza formei sale sau a cablului? Aspiratorul Air Force de la Rowenta este special conceput pentru a preîntâmpina această problemă. Fără cablu şi sub formă unui aspirator de mână, Air Force este foarte uşor de folosit. Mânerul ergonomic, de dimensiuni XL, îi conferă o manevrare simplă şi sigură, dar şi acces facil fără a fi nevoie să va aplecaţi.

 

Air Force este ideal pentru folosire zilnică, pe orice tip de podea, covor sau mochetă, datorită periei de mare viteză Delta, în formă triunghiulară. Performanţa sa este dată de nivelul ridicat de putere, de 18 V, exact că cel al unui aspirator clasic. Totodată, tehnologia ciclonică Air Force menţine puterea de absorbţie la un nivel foarte ridicat, cu o separare unică, dublă, a aerului de praf.

În plus, noul aspirator de la Rowenta beneficiază de un nivel ridicat de autonomie, de 40 de minute.
Explicaţia: motor eficient cu un consum scăzut de energie şi un număr mare de baterii reîncărcabile. Cu Air Force, aspirarea devine o joacă. 

 

Pret: 644 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod