Aparatul de ras °CoolTec de la Braun

Bărbieritul de zi cu zi nu o să mai fie niciodată la fel datorită noului aparat electric pentru ras de la Braun ce oferă o senzație răcoritoare care te ajută să uiți de iritare. Noul Braun °CoolTec, reprezintă primul aparat de ras uscat special creat pentru a oferi bărbaților cu tenul sensibil un bărbierit de performanță. Realizat pentru a depăși toate așteptările, acesta elimină căldura emanată în timpul bărbieritului și reduce instant și vizibil senzația de arsură și de ten iritat, mâncărimea și roșeața.

°CoolTec de la Braun este un aparat revoluționar pentru ras uscat care poate elimina căldura în timpul bărbieritului, oferind o senzație răcoritoare pentru a uita de iritare.
Prin această calitate, adăugată design-ului elegant și proiectării bine gândite ce caracterizează produsele Braun, aparatul °CoolTec are toate șansele pentru a fi cel mai avansat aparat de ras uscat din lume, cu performanțe remarcabile pentru bărbații cu piele sensibilă.

Secretul noului aparat de ras de la Braun constă în tehnologia avansată Thermo-Electric-Cooling (TEC), tehnologie folosită de obicei în construcția rachetelor și a sateliților. În timp ce majoritatea aparatelor de ras permit creșterea căldurii emanate în timpul bărbieritul, Braun °CoolTec este singurul care oferă senzația de răcorire a tenului. °CoolTec are o lamelă din aluminiu integrată în capătul ce face contact cu pielea, răcind în mod activ pielea în timpul bărbieritului, pentru o senzație revigorantă.

Creat de ingineri de clasă mondială, Braun °CoolTec a fost testat și a primit aprobarea doctorului Marcus Maurer, profesor de Dermatologie și Alergii, director de cercetare la Allergie-Centrum-Charité, la Charité-Universitätsmedizin din Berlin, Germania.
Acesta spune: „Bărbieritului presupune tăierea firelor de păr foarte aproape de piele, interacționând mecanic cu straturile superioare ale acesteia, ceea ce duce la iritarea ei. Semnele care apar de obicei includ senzații de arsură, ten iritat și roșeață. Prin eliminarea căldurii de la nivelul pielii din timpul bărbieritului, aparatul Braun °CoolTec minimizează aspectul de ten iritat.“ Braun °CoolTec a primit și votul de încredere și de la Skin Health Alliance (SHA), o organizație independentă, non-profit, ce colaborează cu dermatologi și oameni de știință din întreaga lume.

Braun °CoolTec are un sistem de tăiere a firului de păr în 3 trepte ce se adaptează automat la forma feței, bărbierind în mod simultan firele de păr lungi și scurte.
Braun °CoolTec este echipat cu lame SensoBlade, special create pentru a prinde și a tăia toate firele de păr chiar și pe cele care cresc în direcții diferite, oferind un bărbierit mai fin.

Braun °CoolTec are și un sistem pentru părul mai lung, destinat îngrijirii perciunilor și a bărbii. Încărcându-se într-o oră, Braun °CoolTec oferă până la 45 de minute de bărbierit wireless. Iar sistemul Automatic Clean& Charge Station permite păstrarea aparatului în condiții de igienă optimă printr-o o simplă atingere de buton.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați http://www.braun.com/ro.   

Pret recomandat Braun CoolTec CT S2: 649 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod