Aniversarea de 18 ani a București Mall Vitan s-a încheiat cu succes

Oana Banu este câștigătoarea unui apartament nou-nouț din InCity Residences, complet utilat, dotat cu finisaje de lux. Ea a participat la tombola care a încheiat campania “Bine ai venit în casa ta”, prin care București Mall a aniversat 18 ani de activitate dând cadou o locuință.

Oana Banu, consultantă în vânzări specializată în retailul auto în vârstă de 33 de ani, este posesoarea unei noi locuințe în valoare de peste 100.000 de euro, complet utilată și mobilată, dotată cu finisaje de lux. Își dorea de mult timp un apartament în care să se mute împreună cu soțul și copilul, dar încercările ei de a obține unul eșuaseră.


Așa că, după ce îi fusese refuzat recent un credit pentru casă, a participat cu două taloane, ce atestau că a achiziționat produse și/sau servicii în valoare de minimum 200 de lei pe zi din București Mall,  la tombola organizată cu ocazia aniversării de 18 ani a primului centru comercial modern din România.

Aproximativ 5500 de taloane au intrat în cursa pentru apartamentul aflat în complexul rezidențial premium InCity Residences.


"Am încercat un an de zile să obțin un credit pentru a-mi cumpăra un apartament. În momentul în care am renunțat, am participat la tombola de la București Mall și am câștigat acest apartament minunat, care îmi place foarte tare. Mulțumesc București Mall!", a spus Oana Banu.
În cei 18 ani de existență, București Mall Vitan, centrul comercial care a crescut odată cu tine, te-a surprins în nenumărate feluri.

Datorită lui, standardele tale în materie de shopping s-au schimbat pentru totdeauna și ai avut acces la un mix original și de branduri, deopotrivă consacrate și în ton cu ultimele tendințe. De prima vizionare a unui blockbuster într-un multiplex te-ai bucurat tot datorită primului centru comercial modern din România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod