Ajută-ţi micuţul să aibă un somn liniştit cu Pampers Active Baby

Mişcările agitate ale copilului în timpul nopţii reprezintă un motiv de nelinişte pentru mamă, însă mişcarea este o componentă normală a unui somn sănătos.

Mişcările agitate ale copilului în timpul nopţii reprezintă un motiv de nelinişte pentru mamă, însă mişcarea este o componentă normală a unui somn sănătos.

Pentru ca mişcările din timpul nopţii să nu strice somnul micuţului din cauza scurgerii de lichid, Pampers Active Baby este special creat, pentru a bloca umezeala şi a-i asigura astfel celui mic o protecţie de până la 12 ore.  Pampers Active Baby dispune de o largă zonă de absorbţie, care blochează umezeala departe de pielea copilului, menţinându-l uscat şi confortabil pentru până la 12 ore.  Cu formă anatomică, scutecul are benzi laterale flexibile, care se întind pentru a se potrivi perfect formelor copilului, asigurându-i astfel protecţie împotriva scurgerilor de lichid.

Ca părinte, observi  că somnul din timpul nopţii al copilului tău începe să se modifice când acesta are circa 6 luni, urmând ca în jurul vârstei de 1 an, somnul să fie caracterizat de foarte multă mişcare şi schimbări dese de poziţie.

În paralel cu mobilitatea remarcată în timpul zilei, este normal ca mişcările în timpul nopţii să sufere de asemenea schimbări, acestea intensificându-se pe măsura ce copilul creşte şi se dezvoltă.

Mamele sunt îngrijorate de faptul că multă mişcare în timpul nopţii poate perturba somnul copilului, în special în cazul în care această agitaţie pune o presiune suplimentară asupra scutecului  şi creşte şansa de scurgere a lichidului. Dar aceste mişcări sunt naturale.
Somnul este vital pentru dezvoltarea copilului, iar mişcarea în timpul somnului este absolut normală. Pe măsura ce copilul creşte, iar abilităţile sale motorii devin din ce în ce mai vizibile pe timpul zilei, este logic ca aceste mişcări, precum rostogolirile ori schimbările de poziţie, să apara şi în timpul somnului.

Somnul este foarte important pentru copii, contribuind la dezvoltarea echilibrată a acestora. Cantitatea de somn de care beneficiază cei mici se reflectă perfect în comportamentul  lor din timpul zilei.
Astfel, se remarcă comportamente normale, pozitive în cazul copiilor care au un somn de calitate, fiind aşadar justificată dorinţa şi nevoia mamelor de a face tot posibilul pentru a proteja somnul copiilor de orice factor extern. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod