Horoscop: Cum să preiei controlul în relaţie în funcţie de slăbiciunile zodiei lui

Simţi că părerea ta nu contează foarte mult în relaţie? Vrei să cântărească mai mult cuvântul tău în deciziile de cuplu? Descoperă-ţi armele şi treci la luptă! Învaţă să preiei controlul în relaţie în funcţie de slăbiciunile zodiei partenerului.
MAI MULT DESPRE: relatie, cuplu, gemeni, zodie, taur, rac, leu, capricorn, pesti, horoscop
 

Comentarii (25)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • scorpion roxi pe 17 Aug 2012, 02:02
    gemeni

    sotul meu este in zodia gemeni si nu-i deloc cum ii descrisa zodia lui.e un tip super calm,rabdator,iubitor...etc si daca ii vorba de manipulare il pot manipula cum vreau.

    2
    1

  • scorpion roxi pe 17 Aug 2012, 02:02
    gemeni

    sotul meu este in zodia gemeni si nu-i deloc cum ii descrisa zodia lui.e un tip super calm,rabdator,iubitor...etc si daca ii vorba de manipulare il pot manipula cum vreau.

    2
    1

  • anajulia pe 16 Aug 2012, 22:38
    leul

    roxanel draga ce de exagaerari! bietul leu! nu stiu cum mai suporta! roxanel esti superficiala si generalizezi cu prea mare usurinta! cunosc lei oameni extraordinari, capi de familie si soti responsabili.. acum daca tu ai intalnit vreun curvar ratacit prin constelatia leului nu e cazul sa ne faci noua capul calendar!

    7
    1

  • roxanel pe 16 Aug 2012, 19:02
    da

    pai ...a daca eu am spus idot el javra/gasca...si tot asa...javra nocturna...frustrata..etc etc...pai ce parere sa imi exprim daca sta cu fundul in 2 barci un leu?? decat ca e i...ubaret!lun mare cuceritor!:)):)):)) cu toate ca ca cele 2 nu stiu una de alta...

    1
    3

  • vicky pe 15 Aug 2012, 10:07
    Scorpio

    Scorpionul intradevar e corect spus ,the best :P

    8
    5

  • Lisa pe 14 Aug 2012, 16:15
    leul

    Uite draga {roxanel},spre mirarea ta nu sunt in "extaz" din cauza unui leu,si nici nu mi-a facut un leu cu ochiul dupa care eu sa ma intreb daca s-a uitat la mine sau la alte "101 fete".Si chiar asa:sunt leu.Si ceea ce am spus(fie din experinta fie pt ca asa e) e chiar adevarat(spre surprinderea ta), :)).Si poate ca a si tu un gram de dreptate in ceea ce spui,desi nah..........Si stii ce am observat?Ca si tu esti una dintre acele persoane lasate cu "buza umflata".Dar asta e:ai incercat sa furi ceva ce nu iti apartine si nu iti va apartine niciodata: acea "lumina".Asta e.....si ai dreptate:toti isi pot exprima parerea aici,insa nu cu jigniri gen "idioti" sau "javra nocturna".Mai bine ti se potrivesc tie "complimentele" deoarece tu esti cea frustrata:)).Si data viitoare cand ai de gand sa iti exprimi parerea fa-o mai discret pt ca asa cum ai vazut...iti incarci de cap persoane pe care nu le cunosti si banuiesc ca nu e ceva placut sa fi data la o parte din start.

    6
    4

  • roxanel pe 14 Aug 2012, 10:07
    da

    daca sar atatea persoane in apararea acestui leu inseamna ca e un om deosebit...unul m-a numit aici javra...din pacate i-am raspuns, dar unul nu face regula...sunt sigura ca sunt niste oameni deosebiti...oricum starnesc un mare interes ...e zodia despre care se discuta cel mai mult fie ca e de bine fie ca e de rau.

    3
    4

  • roxanel pe 14 Aug 2012, 09:48
    da

    asa e...leul e cea mai magnifica zodie.aveti dreptate.astia de aici mint cu nerusinare cand spun ca sunt sensibili la lingusiri.oricum un exemplu nu face regula! si nu am prea multe sa fie o regula!daca am intalnit un leu idiot nu inseamna ca sunt toti asa. cu siguranta ca el m-a perceput " proasta" si "urata" .o fi avand si el dreptate. eu de ex nu stau de vorba cu oameni pe care nu ii pot considera. nu stiu de ce altii o fac.

    3
    5

  • UnTip pe 14 Aug 2012, 06:40
    leul/capricornul

    Eu stau in casa cu un Leu de cand m-am nascut(bro) si mda are ceva dreptate articolul asta...dar nu in totalitate ;d Vorbind din perspectia de frate :)) La Capricorn este total adevarat (like me)...nu imi plac aberatiile

    5
    2

  • ptk pe 14 Aug 2012, 02:40
    Divers

    Sincer sa fiu nu pot spune ca asa zisa "roxanel" este o persoana care se lasa influentada de comentariile adresate .... parerea mea este ca nu ar trebui sa te intelegi cu o anumita persoana doar datorita zodiei din care face parte sfatul meu este ca orice tip de persoana poate avea prieteni/iubiti/ leu sau fecioara sau orice alta zodie daca stam sa ne gandim nu ne rezumam doar la o zodie ne rezumam la tipul de comportament si gandire a persoanei cu care vrem sa avem orice tip de relatie si mai ales orice barbat este atras de o femeie impunatoare si sexy numai ca o femeie trebuie sa stie cand sa o faca

    7
    1

  • irina pe 13 Aug 2012, 22:30
    pesti

    toti barbatii sunt la fel..parerea mea....

    5
    7

  • roxanel pe 13 Aug 2012, 16:22
    pesti

    pestii sunt chiar draguti...

    6
    4

  • roxanel pe 13 Aug 2012, 14:58
    balanta

    ai vrea tu leusor. mai degraba pentru balante.sic!

    5
    7

  • hhhhhhhhh pe 13 Aug 2012, 13:27
    jjjjjjjjjjjjjjj

    papusa, ai fixatie pentru lei :)))

    10
    2

  • roxanel pe 13 Aug 2012, 11:44
    leul si balanta

    intre un leu si o balanta...ar fi de preferat balanta...ea poate fi manipulata doar daca e indragostita pe cand leul accepta lingusiri in orice situatie! scarbos!

    6
    6

  • roxanel pe 13 Aug 2012, 11:20
    leul

    lisa...inteleg ...ai avut "tangente"cu un leu...:)):)):)) intr-o zi a trecut pe langa tine si ti-a facut cu ochiul, dar nu poti fi sigura 100 la suta daca chiar tie sau intregului grup de 101 fete , si acum esti topita dupa el...in extaz complet...draga mea ...fiecare e liber sa isi exprime parerea aici...cel putin aparent.

    3
    7

  • roxanel pe 13 Aug 2012, 11:08
    leul

    eram doar de acord cu ce s-a scris aici...si aici era vorba de manipularea leului intr-o relatie...au cateodata destine de invidiat ...acum modul in care isi creeaza aceste destine nu e totdeauna de invidiat ...in privinta atentiei...se baga in atentie! ar fi mai corect! si te calca si in picioare daca e nevoie. lisa tu esti leu?stii tu sau sti tu vreun leu? sau ai o relatie cu vreun leu?

    2
    8

  • Lisa pe 13 Aug 2012, 10:57
    leul

    Vai,invidia asta.sti care e problema ta "roxanel"?Tu ai avut tangente cu un leu pe care si acuma iti e foarte ciuda pt ca leul atrage toata lumina pe el si tu ai ramas in umbra....Saracuta de tine >:) Draga,conformeaza-te!!!Intotdeauna va fi o persoana care va incerca sa atraga atentia pe care o detine leul,si intotdeauna acea persoana va ramane cu buza umflata!!!Nu te mai chinui sa jignesti leul pentru ca nu are rost....Ce castigi?Doar sa te faci mai mult de ras!!!!!!!:))))

    6
    8

  • Camelia pe 13 Aug 2012, 10:40
    Rac si Leu

    La rac cred ca e cel mai simplu:)) In legatura cu leul,din pacate,acesta este adevarul...Sunt incapatanati si orgoliosi.Sincer,nu cred ca as vrea sa-mi petrec o viata intreaga langa cineva pe care,,trebuie"sa-l lingusesc mereu.

    8
    7

  • roxanel pe 13 Aug 2012, 10:18
    parca titlul horoscopului era:

    "Cum sa preiei controlul in RELATIE (banuiesc ca se refera la o relatie de prietenie, amicitie sau ceva de genul) in functie de slabiciunile zodiei LUI (adica partenerului, deci nu ale ei ,ele...)"...eu asa am inteles...

    4
    7

  • roxanel pe 13 Aug 2012, 10:09
    leul

    draga eu, tu esti demn de mila ca ai ajuns sa iei in seama toate prostiile din acest horoscop...poate chiar tu esti leu...desigur ca nu te va jigni un tata leu, o mama leu,nici chiar un sot leu daca ai sau un sef leu ....desigur ca nu toti leii sunt la fel ...am si eu prieteni leu,,,dar daca aceasta a fost caracterizarea data aici...eu am fost de acord...si in general le atragi atentia mult mai usor cu lingusiri...asta e!

    5
    8

  • eu pe 13 Aug 2012, 09:25
    Leu

    Chiar nu inteleg de ce esti {Roxanel} asa de revoltata impotriva leilor, cei mai buni prieteni ai mei sunt lei, mama mea este leu, si totusi ne intelegem perfect, nu a fost niciodata nevoie de "linguseli", sincer am impresia ca tu crezi ca leul este oaia neagra a omenirii, doar pt ca tu ai suferit de pe urma unei persoane (banuiesc ca a fost barbat, [tata, iubit, sot sau sef]) leu. Ar trebui sa te uiti injurul tau si ai sa vezi ca nu toata lumea e perfecta, sa stii chiar si doi lei nu au acelasi caracter difera in primul rand (ascendentul, ziua de nastere, chiar ora, mediul familial si cercul de prieteni in care a crescut si dezvoltat ca om, si nu in ultimul rand educatia). Sincer imi este mila de tine, fiindca ai ajuns sa vezi doar ce este mai nasol in oameni. Imi cer scuze daca te-am jignit in vreun fel.F6

    6
    10

  • roxanel pe 13 Aug 2012, 08:38
    leul

    ehe...nu prea ??? deci le cam place! e singurul mod in care poti comunica cu leii! cu pupincurisme si un decolteu adanc eventual daca e un el ! de unde sa stii tu? tu esti leul. ai comunicat tu cu vreun leu?daca nu ...musca sau jignesc! si nu ii intereseaza ce si cum ! pentru ca tot ei trebuie sa fie primadona! mars tie javra nocturna!

    4
    9

  • L3ÓN pe 13 Aug 2012, 02:28
    Esti o GASCA

    Nu pot spune decat ca esti o proasta mai roxanel. Tocmai ca leilor nu pera le place lingusala. Asa ca....mars la somn :))

    7
    14

  • roxanel pe 12 Aug 2012, 23:01
    leul

    asa e...cu leul e chiar usor daca ai prins schema...asa ca ...tonguiti...accepta orice fel linguseli... altceva nu pricep ...nu ii intereseaza nimic ...pot chiar sa te distruga daca nu isi primesc portia de linguseala...niste idioti.

    6
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod