Ajax Floral Fiesta

Ai nevoie de un produs care sa curete in profunzime orice suprafata, lasand o casa stralucitor de curata si inmiresmata? Ajax Floral Fiesta este raspunsul potrivit - un lichid universal de curatare cu parfum floral ce dureaza pana la 24 de ore de la aplicare. Redescopera cele patru variante Ajax Flowers of Spring, Lillac Breeze, Wild Flowers si Lagoon Flowers si lasa-te invaluita de parfumul florilor, intr-un camin ce straluceste de curatenie si prospetime.

Cu putere de curatare sporita, Ajax Flowers of Spring lasa suprafetele sclipitor de curate, pentru ca tu sa te bucuri de o casa ce sclipeste de curatenie si te invaluie in arome exuberante de primavara.

Pentru o senzatie mai puternica, incearca Ajax Lillac Breeze si lasa aroma suava de liliac sa pluteasca intr-o casa de o curatenie absoluta.
Traditia spune ca liliacul mov iti aduce aminte de fiorii primei iubiri, in timp ce liliacul alb denota sinceritate si inocenta. Intampina-ti iubitul intr-o casa sclipitor de curata si inmiresmata cu Ajax Lillac Breeze si lasa-te purtata pe aripi de vis, sub fascinatia notelor de liliac.

Oricare ar fi varianta aleasa, foloseste Ajax Floral Fiesta pentru o locuinta impecabil de curata si un parfum floral incantator, care dureaza intreaga zi. Diluat, Ajax Floral Fiesta poate fi folosit pentru curatarea suprafetelor mari - gresie, faianta, marmura, ciment; nediluat, Ajax Floral Fiesta indeparteaza petele persistente de pe cuptor, chiuveta sau cada de baie.
Se aplica lichidul pe o laveta, se curata suprafata murdara, apoi se sterge cu o laveta curata si umeda, fara a necesita clatire.

Ajax Floral Fiesta poate fi cumparat din magazine la pretul de 8 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod