Află „Ce-ai în ceai”, cu Lipton Ice Tea și Antonia

Lipton Ice Tea lansează platforma “Ce-ai în ceai?”, o campanie educațională ce arată consumatorilor din ce este preparat ceaiul rece și care sunt beneficiile acestuia. Noua campanie Lipton Ice Tea își propune să genereze conversații autentice, cu și despre produsele de tip ice-tea.

Prin intermediul acestei campanii, Lipton Ice Tea va facilita accesul consumatorilor la informații de interes precum proveniența ceaiului, procesele de colectare și procesare a acestuia, vorbind despre ingredientele care intră în componența produsului.

Antonia este imaginea și vocea noii campanii Lipton, cântăreața fiind protagonista noului spot TV  care spune povestea ceaiului rece.
De asemenea, Antonia se va alătura discuțiilor despre ceai pe parcursul întregii campanii.

“Ceaiul rece este o băutură răcoritoare cu proprietăți și beneficii speciale, care merită să fie cunoscute și înțelese de consumatori. Spre exemplu, credem că este de interes pentru ei să știe că o sticlă de ice-tea este varianta răcoritoare a unei căni de ceai cald, cu aceeași concentrație de ceai, aceleași beneficii și gust plăcut”, spune Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton.
“Lipton Ice Tea este un brand cool, fresh și distractiv, dar este mai mult de atât, este soluția pentru toți cei care își doresc un echilibru perfect între gust, hidratare și o stare de bine. Este produsul răcoritor de care te poți bucura oricând și oriunde, fie că ești în mișcare, fie că îl împarți cu prietenii, la birou sau acasă. Campania “Ce-ai în ceai” își propune să explice toate aceste beneficii și să ofere consumatorilor o platformă de dialog”, adaugă Dana Iordache. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod