Adoptă stilul rustic recomandat de kika și reamintește-ți de copilărie

Rememorezi cu plăcere vacanțele pe care le petreceai în copilărie la țară și imediat începi să simți pe față aerul curat al unui sat de munte. Apropie-te de natură, înconjoară-te de relaxare. Alege pentru amenajarea interioară a casei tale de vacanță stilul rustic – stilul lunii propus de kika - lider european în amenajări interioare.

Începe prin a folosi piese de mobilier din lemn natural și materiale în culori calde, naturale. Apoi, reinterpretează-l în contemporan și oferă-i amprenta ta. Vei avea intimitate, multă lumină, datorită combinației de obiecte simple, care nu încarcă locuința.
Spațiul va fi fermecător, primitor, iar atmosfera, inevitabil, de vacanță.

Creează mici contraste prin accesorii vii, colorate, în nuanțe de roșu sau verde, înflorate, cum ar fi fețe de masă din bumbac sau in brodate, pentru masa din living sau, de ce nu, suporturi pentru farfurii din materiale de asemenea naturale, de culoare roz prăfuit. Ca să acoperi scaunele din lemn, folosește perne moi, în culori bej nisipiu și nu uita să acorzi o tușă personală spațiului prin accesoriile alese de tine: vaze din sticlă transparentă cu flori de câmp, o lampă care luminează seara discret încăperea, tablouri cu trandafiri, o oglindă cu aspect antichizat, prăfuit, o ladă de zestre perfectă pentru depozitarea diverselor lucruri sau pentru a fi folosită ca măsuță de cafea.
În fiecare încăpere a casei optează pentru o podea tot din lemn, peste care poți întinde un covor țărănesc din bumbac sau lână fie poți opta pentru un covor din blană naturală de oaie sau taur.

Mobilierul de bucătărie, cu finisaje cât mai simple, trebuie să fie, înainte de toate, încăpător și lăcuit astfel încât să reziste chiar și în condițiile normale de umezeală ale unei bucatării funcționale. Așadar, accesorizează locul pentru gătit cu produse care au patina timpului: o râșniță veche de cafea sau de condimente, o vază cu flori de câmp, funii de usturoi, buchete de condimente frumos mirositoare, cum ar fi, de exemplu, cimbrul sau busuiocul.
Pentru a menține o atmosferă caldă, este recomandat ca vesela să fie simplă, de culoare albă, iar perdelele, cele care înfrumusețează orice încăpere, să fie din țesătură țărănească. Ai creat, astfel, o atmosferă intimă, primitoare. Cufundă-te în balansoarul confortabil, ca al bunicii, închide ochii și relaxează-te în decorul cald al locuinței tale! Fiecare zi este un nou motiv de bucurie!

Ca să fiți la curent cu trendurile de design kika vă invităm și pe pagina de Facebook/kika-RO.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod