30 de ani de grijă pentru tine și copilul tău

Philips AVENT sărbătorește 30 de ani de existență, cercetare și inovație, timp în care a fost alături de mame și de copii, din timpul sarcinii până la locul de joacă.
Philips AVENT susține și încurajează alăptarea și ajută mamele să aibă grijă de bebelușii lor, oferindu-le produse de înaltă calitate.

Micile detalii fac diferența

Încă de la apariția brandului, în urmă cu 30 de ani, Philips AVENT a continuat să cerceteze și să inoveze pentru mame și copii, lansând pe piață o gamă diversificată de produse, dezvoltate împreună cu medici specialiști și mame. De la pompe pentru sân, la sterilizatoare, recipiente speciale pentru sugari, biberoane, suzete, cănuțe, aparate de gătit cu abur și blender, încălzitoare pentru biberoane, monitoare pentru copii și produse de îngrijire a pielii pentru mamele însărcinate și copiii lor, Philips AVENT oferă produse de cea mai înaltă calitate.
Povestea Philips AVENT a început în Anglia, în 1984 și continuă și astăzi, mare parte dintre produse fiind în continuare fabricate în Glemsford.

Micile detalii fac diferența, astfel că Philips AVENT acordă o importanță deosebită produselor sale: de la hrănirea beblușului cu lapte matern, la liniștirea unui copilaș agitat. Gamele de produse Philips AVENT sunt bazate pe cercetări ample și reflectă crezul Philips AVENT și anume acela că hrănirea beblușului este o experiență individuală pentru fiecare părinte și copil și că cele mai mici detalii fac o mare diferență, atunci când vine vorba de a ajuta mamele să alăpteze o perioadă cât mai îndelungată.

Un brand cu istorie

Încă de la apariția pe piață, Philips AVENT a setat un standard al calității valabil la nivel global, standard reconfirmat și menținut cu fiecare lansare de produs.
Iată care au fost anii istorici pentru Philips AVENT:

    1984 – apare pe piață primul biberon cu sistem anti-colici, pentru bebeluși fericiți și mai liniștiți
    1985 – Philips AVENT lansează primele apărărătoare din silicon pentru mameloane, ajutând mamele să alăpteze mai mult timp
    1989 – se lansează prima pompă manuală pentru sân, menită să stimuleze fluxul de lapte
    1989 – Philips AVENT scoate pe piață încălzitorul de biberoane, care ajută mamele din întreaga lumea să încălzească laptele la temperature optimă pentru bebelușii lor
    1994 – apare pe piață Niplette, dispozitivul de corecție non-chirurgicală a mameloanelor ombilicate, ajutând mamele să alăpteze cu mai multă ușurință
    1997 – se lansează prima pompă pentru sân care simulează în mod delicat acţiunea de supt a copilului
    2009 – Philips AVENT lansează primul steamer și blender pentru prepararea mâncării pentru bebeluși în casă
    2012 – apare gama Philips AVENT Natural care include pompa manuală pentru sân cu pernă moale de masaj și biberonul cu tetină care imită forma mamelonului
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod