Ultimele locuri disponibile la Business of Fashion Fall Edition, BICI by Mirela Bucovicean

Ideea ta de business poate prinde contur mai curand decat te-ai fi asteptat. Dorinta ta de a pune bazele unui business in domeniul creativ va deveni si mai mare. Business-ul tau va fi directionat pe calea succesului. Daca te-ai intrebat vreodata cu ce vine nou Business of Fashion, ei bine, raspunsul este destul de simplu: Mirela Bucovicean -fondator Molecule F si curator in cadrul Institutului Qreator  alaturi de modul ei unic de a transmite fiecare experienta traita pe propria piele si propriul buget, de-a lungul timpului.
Un proiect sustinut de Banca Transilvania, banca oamenilor intreprinzatori care incurajeaza antreprenoriatul romanesc.

Mirela Bucovicean, antreprenorul din spatele celei mai mari platforme de vanzare si promovare a creatorilor de moda romani - Molecule F, considera gap-ul dintre ideea antreprenorului si implementarea unei directii un spatiu lucrativ extraordinar, propice pentru introducerea unei structuri educationale alternative. Astfel, a luat nastere Business Institute for Creative Industries, o platforma de dezvoltare destinata celor ce necesita indrumare in lansarea unei afaceri in industriile creative, sustinuta de practicieni, oameni care sunt un etalon fiecare in domeniul lui si care au un impact pozitiv in sirul actiunilor decisive ale inceputului de drum.

Business of Fashion, primul modul de curs prezinta suport pentru antreprenoriatul in industria modei si tot ceea ce atinge ea, de la imbracaminte pana la beauty, lifestyle si decor interior; o industrie ce sta la intersectia dintre arta, afaceri si tehnologie.
Domeniu ce este un veritabil exemplu al industriei creative aflat intr-o pozitie strategica in a lega creativitatea de invovatie intr-o perioada in care creativitatea este esentiala in dezvoltarea afacerilor inovative de succes ale economiei de maine. Ar trebui notat, de asemenea potentialul industriei modei de a contribui la reindustrializarea Romaniei. Business of Fashion, propune șlefuirea ideii antreprenorului, construirea unei baze puternice pentru lansare, asimilarea unui model financiar potrivit dar și construirea unei rețele de suport compusă din persoane cheie pentru lansarea unei afaceri cu un potențial crescut de reușită.
Pentru a susține un ritm alert și de actualitate al informației prezentate, fiecare sesiune va prezenta un alt guest-speaker, expert în subiectul dezbătut.

Business of Fashion Fall Edition
Perioada: 4 Octombrie - 15 Noiembrie, in fiecare vineri, in intervalul orar 18:00 - 22:00
Locatie: QREATOR by IQOS, Aviatorilor 8A
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod