"Profesionist in vanzari", de Nido R. Qubein

O cariera in vanzari poate fi calea spre o viata imbelsugata sau drumul spinos spre o viata de frustrari. Depinde de tine! Rezultatul nu are nimic de-a face cu norocul.
O cariera in vanzari poate fi calea spre o viata imbelsugata sau drumul spinos spre o viata de frustrari. Depinde de tine! Rezultatul nu are nimic de-a face cu norocul. Dar tine in intregime de felul in care gandesti si te comporti ca agent de vanzari.

In nici o alta profesie succesul nu este atat de strans legat de performanta. Unii oameni presupun ca a vinde este un talent innascut - il ai sau nu. Gresit! Pentru ca vanzarea, indiferent cat talent ai avea, nu este doar o arta de care trebuie sa dispui.
Este si o disciplina care trebuie insusita.

Cartea de fata iti ofera tehnicile, abilitatile si cunostintele de care ai nevoie pentru a te afirma. Informatiile incluse aici reprezinta fundamentul in domeniul vanzarilor. Ele au fost extrase de autor din experienta multor oameni de succes, fiind testate si confirmate de el insusi. Urmeaza-le si... vei atinge maiestria in vanzari!

Nido Qubein este presedintele unei corporatii internationale de consultanta in management, care are clienti atat in Statele Unite, cat si in multe alte tari.
Este expert in conceptualizarea, crearea si furnizarea de sisteme comportamentale complet integrate - pentru angajati si pentru liderii acestora.

Este partener in alte cateva companii si membru in consiliile multor universitati, corporatii si institutii comunitare. A fost distins cu numeroase premii si titluri, printre care: gradul de doctor in drept, Medalia de Onoare a Congresului din Ellis Island, premiul Cavett (cunoscut ca fiind echivalentul Oscarului pentru oratorii profesionisti); de asemenea, a fost inclus in muzeul Hall of Fame pentru Marketing si Vanzari Internationale si a fost declarat Cetateanul Anului in High Point, Carolina de Nord (unde si locuieste).

Sustine in fiecare an peste o suta de discursuri la conventii si conferinte, in seminarii si intalniri pe teme de vanzari si in cadrul sesiunilor de comunicari destinate persoanelor cu functii executive.
A scris carti si a inregistrat programe audio si video de instruire, care au fost traduse in mai multe limbi.

Poti cumpara cartea "Profesionist in vanzari", semnata de Nido R. Qubein si aparuta la Editura Curtea Veche, din librarii, la pretul de 28 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod