Camera video G-Shot DV5122 de la Genius

Pe zi ce trece constati ca un simplu hobby este pe cale de a se transforma intr-o arzatoare pasiune. Adori sa imortalizezi toate clipele petrecute cu prietenii, in vacante...
Pe zi ce trece constati ca un simplu hobby este pe cale de a se transforma intr-o arzatoare pasiune. Adori sa imortalizezi toate clipele petrecute cu prietenii, in vacante si la cele mai importante aniversari.

Cu toate acestea, te plangi deseori de insuficientii pixeli si slaba rezolutie a inregistrarilor video si de filmuletele mult prea intunecate. Iata ca acum ai la dispozitie un veritabil instrument multifunctional, redand atat formatul mpeg, cat si jpg.

G-Shot DV5122 este o camera video special conceputa pentru persoanele care au nevoie de reportofon, aparat de fotografiat, precum si camera video intr-un singur dispozitiv.


Eleganta, in dimensiuni miniaturale, camera video ofera inregistrari video deosebit de clare si luminoase la o rezolutie de 5 Megapixeli, senzor CMOS. Cu un ecran LTPS LCD de 2.0 inchi, functie slide show si 2 Gb SD card, G-Shot DV5122 constituie o propunere de nerefuzat.

Specificatii tehnice:


  • 5MP CMOS senzor;
  • 2.0" LTPS LCD display;
  • Functie Slide Show;
  • 4x Digital Zoom;
  • 2Gb SD card.

Poti cumpara camera video G-Shot DV5122 de la Genius din magazinele specializate, la pretul de 249 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod