Pro-teambuilding sau cum sa iti muti biroul la munte pentru o săptămână

ATRA Doftana inventează noţiunea de pro-teambuilding, mai exact ideea de teambuilding tradiţional, dar productiv. Conceptul presupune să-ţi muţi biroul timp de o săptămână la ATRA şi să lucrezi chiar în mijlocul naturii. Ideea a venit după ce foarte turiști care au vizitat ATRA au susținut că şi-ar dori chiar să lucreze pe terasa de pe malul Lacului Paltinu.

Turiştii care au venit la ATRA ne-au tot spus că le-ar plăcea să lucreze ore întregi pe terasa noastră. Priveliștea îi inspiră foarte tare, au parte de liniște, de toate condițiile ca să lucreze și să fie productivi.

Prin urmare, ne-am gândit să inventăm noi acest concept - de pro-teambuilding – adică un teambuilding productiv, pentru că echipele își mută biroul la noi, de luni până vineri. Dar suntem siguri că productivitatea va fi atât de mare, încât vor termina programul mult mai devreme și vor avea ocazia să se bucure de toate atracțiile de la ATRA mult mai mult decât și-au planificat inițial.” Cătălina Cioroba – Manager ATRA Doftana.

ATRA Doftana își propune prin acest nou concept să atragă echipe de lucru din diferite domenii, care au nevoie de un cadru liniștit, relaxant, atrăgător şi aproape de București, pentru a planifica şi lucra la diverse proiecte.

Cadrul natural liniștit promite productivitate maximă, iar turiștii au parte de facilități de cea mai bună  calitate, astfel încât să nu ducă lipsă de nimic în timpul programului de lucru.

Pachetul de pro-teambuilding pornește de la prețul de 200 lei/persoană/regim camera dublă și 250 lei/persoană/regim cameră single și include 3 mese, o noapte de cazare și spațiu pentru ședințe dotat standard. În plus, accesul la saună, sala de fitness și internetul sunt gratuite. Opțional, contracost, se poate opta pentru echitație, trasee montane cu bicicleta și drumeții în zonă.

Se nasc tot mai multe hub-uri creative care să ofere un mediu de lucru atractiv pentru oameni, o alternativă a  birourilor tradiționale anoste, care să încurajeze networking-ul și să-i inspire.

Iar dacă aduci în discuție și un peisaj deosebit de frumos, curat și liniștit, lucrurile iau o cu totul altă întorsătură. Câteva zile la ATRA te relaxează și te inspiră suficient cât să fii productiv luni întregi.” Cătălina Cioroba – Manager ATRA Doftana.

Resortul are 9 camere şi o capacitate totală de 24 de persoane. ATRA a câştigat titlul de „Pensiunea Anului 2013” la Gala Premiilor de Excelenţă în Turism. Totodată, în 2012 a fost premiată de Bienala de Arhitectură, iar în 2011 de Anuala de Arhitectură.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod