Două noi varietăți de băuturi NESCAFÉ® Dolce Gusto®

NESCAFÉ® Dolce Gusto® te surprinde și te inspiră la început de primăvară cu lansarea a două noi varietăți de capsule: cafeaua NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso și ceaiul NESCAFÉ® Dolce Gusto® Citrus Honey Black Tea.

O zi pe ritmuri intense începe cu NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso- Imaginează-ți o dimineață senină de primăvară. Răsăritul de soare te prinde alături de o cană de cafea NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso, perfectă pentru un început de zi optimist.

Această nouă variantă de cafea te va suprinde cu savoarea intensă arabica 100% și te va învălui cu un strat catifelat de spumă. Bucură-te de notele îmbietoare ale cafelei NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso, care îți oferă experiența perfectă chiar în confortul casei tale.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Citrus Honey Black Tea este ceaiul perfect pentru zilele în care vrei să te bucuri de armonia creată de ceaiul negru aromat și acordurile subtile de citrice, ghimbir și miere.

Lasă-te surprins de gustul său dulce, dar cu o nuanță picantă, adusă de ghimbir. Deliciosul ceai NESCAFÉ® Dolce Gusto® Citrus Honey Black Tea va crea ambianța perfectă pentru momentele de liniște alături de cei dragi, dar și atunci când vrei să te bucuri de o clipă de relaxare în confortul casei tale.

Incearca noile varietăți  NESCAFÉ® Dolce Gusto® și să vezi toate sortimentele noastre pe www.dolce-gusto.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod