Medaliații României la canotaj au fost sărbătoriți la Complexul Sportiv Național Snagov

Medaliații României la canotaj, premiați la Campionatele Europene de la Glasgow, au fost sărbătoriți luni la Complexul Sportiv Național Snagov, în cadrul unui eveniment găzduit de Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj, și susținut de Negro 2000, unul dintre sponsorii oficiali ai Federației Române de Canotaj.

Sportivii au avut parte de o întâlnire memorabilă cu reprezentanții Mass Media, oferind astfel primele interviuri detaliate după victoria de la Glasgow.

Aceștia au fost felicitați inclusiv de Ioana Bran, Ministrul Tineretului și Sportului, și de Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, prezenți la eveniment.

Cu toții au salutat performanța uimitoare a tinerilor sportivi și și-au declarat dorința de a a reedita succesul și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Elisabeta Lipă și-a declarat public dorința ca sportivii să primească un mai mare suport din partea ministerului, declarând în prezența Ministrului Ioana Bran: "Sunt deosebit de fericită de rezultatul lor excepțional. Rugămintea mea este să vă aplecați mai mult către acest domeniu cu oameni deosebiți și profesioniști, ca să putem performa. Le multumesc tuturor celor care îi susțin, doamnei nutriționist, psihologilor, gazdei noastre, celor de la acest complex sportiv minunat în care sportivii noștri își desfășoară activitatea în condiții normale. Adversarii noștri au cu siguranță mai multe, însă noi suntem puțini, dar și mai buni".

Doamna Floricica Vlad, Director Negro 2000, unul dintre sponsorii oficiali ai Federației Române de Canotaj, a declarat: "Suntem mândri că avem un parteneriat atât de prolific. Îi felicit pe sportivii noștri! A fost pentru noi o reală bucurie să îi vedem pe cele mai înalte podiumuri. Sperăm să se repete și anii următori".

"Azi de aflăm aici pentru ei, pentru a le mulțumi pentru toate rezultatele avute. Este federația care a adus cele mai multe medalii la competițiile internaționale. Este un efort individual dar și al întregii echipe, al celor care le sunt alături. Mult succes și la mondialele din septembrie!", a declarat Ioana Bran, Ministrul Tineretului și Sportului.



România se află pe locul 1 în clasamentul pe medalii la Campionatele Europene de canotaj senior, desfășurate la Glasgow, Scoția, între 2 și 5 August. Sportivii români au obținut în total 7 medalii, dintre care 3 medalii de aur, 2 de argint și 2 de bronz.

România a terminat pe primul loc în clasamentul pe națiuni, devansând Franța, Italia, Elveția, Norvegia.

Federația Română de Canotaj este susținută de Negro 2000, compania 100% românească ce produce produse din pește și icre prelucrate la cele mai înalte standarde europene, cu tehnologii de vârf.

Prin produsele sale de înaltă calitate, compania Negro 2000 promovează un stil de viață sănătos, dar și performanța românească, la cel mai înalt nivel.

Negro 2000 este alături de sportivii noștri, ei având parte de un meniu sănătos, pe bază de produse din pește. Acestea îi ajută să rămână energici și concentrați și să aibă rezistența necesară pentru a trece cu bine și a avea succes la toate competițiile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod