#Creativo, eveniment de modă unic în România, a dat startul înscrierilor la cea de-a 6-a ediție

În perioada 3-4 noiembrie, #Creativo își va deschide porțile pentru cea de-a 6-a oară, dând startul înscrierilor la peste 35 de ateliere și demonstrații gratuite, din toate ramurile industriei de fashion, cât și la 7 conferințe cu speakeri de renume, pregătiți să împărtășească publicului larg secretele reușitei în acest domeniu competitiv. Evenimentul, organizat de Atelierele ILBAH, Cusut si Brodat și Tipare de Croitorie, va avea loc la ARCUB (Centrul Vechi, Hanul Gabroveni, Str. Lipscani nr. 84 – 90), între orele 10:00-19:00.  

Pe tot parcursul celor 2 zile de eveniment, traineri specialiști Atelierele ILBAH vor susține ateliere interactive de croitorie, desen de modă, drapaj, croit după tipare sau broderie computerizată.

Specialistul Adina Popescu va introduce pasionații în complexa lume a tehnicilor de quilting și patchwork, iar maistrul croitor Răzvan Pintea va realiza demonstrații spectaculoase de croitorie bărbătească de tip bespoke. O noutate în cadrul evenimentului este atelierul de design pantofi, unde persoanele interesate își vor putea transpune ideile creative pe hârtie, folosindu-se de o varietate de forme și texturi. În plus, echipa Cusut și Brodat, va oferi vizitatorilor ocazia de a observa îndeaproape lucrul cu mașini de cusut, surfilat și brodat, atât de uz casnic cât și industrial, vârf de gamă, marca Brother.

Printre speakerii de renume ai conferințelor acestei ediții #Creativo se număra Maurice Munteanu, stilist și fashion editor Elle România, designerii apreciați ca Silvia Șerban și Elena Perseil, cât și antreprenori din industria fashion ca Mirela Bucovicean (Molecule F) sau Elena Cernătescu (Alina Cernătescu Fashion). Participanții pot descoperi mai multe despre cheia succesului în mediul online și modalități de a transforma like-urile în profit, de la trendsetterii Andreea Diana Constantinescu, Emiliana Burghelea și Maria Pașca.

#Creativo își propune să reîmprospăteze industria de modă din România, oferind suport viitorilor antreprenori.

În acest context, persoanele interesate pot alege să participe la Conferința Start-Up Nation 2.0, pentru a afla totul despre noile reglementări din cadrul acestui proiect de success. Pe deasupra, Cristian Ionuț Burcea, Manager Regional al BT Mic, va împărtăși vizitatorilor secretele unei afaceri profitabile, cât și metode viabile de finanțare, în cadrul Conferinței “Primii pași în antreprenoriat”.

Intrarea în cadrul evenimentului este GRATUITĂ, însă pentru a participa la Conferințe și Ateliere este nevoie de înscriere prealabilă pe site-ul oficial #Creativo.

Programul complet al atelierelor, dar și detalii despre modalitatea de înscriere sunt disponibile aici. Locurile sunt limitate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod